11 maja skończył mi się ten miesiąc darmowy na Netflixie, ale tak jakoś o tym zapomniałam. Po paru dniach weszłam na konto i nie mogłam nic obejrzeć, a po kolejnych dniach wszystko działało normalne. Żadnych pieniędzy mi z konta nie pobrało za użytkowanie, a wszystko normalnie działa tak jakby było opłacone.
Ktoś miał taką sytuacje? I co teraz zrobić? Żeby mi za jakiś czas nie trzasnęło przelewu na -500 za ileś tam czasu
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
A jak wejdziesz w ustawienia konta to co ci wyświetla?
[ Dodano: 2018-06-11, 22:30 ]
W PLAN DETAILS i MEMBERSHIP & BILLING
[ Dodano: 2018-06-11, 22:32 ]
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Dobra, to może ja wezmę ten temat przechwycę i zrobię z niego polecarkę z Netflixa.
Koleżanka z roku poleciła mi serial Super Drags. Połączenie Odlotowych Agentek i Atomówek z mocnym poczuciem humoru balansującym na granicy smaku, kreska przywodzi na myśl Panty & Stocking with Garterbelt. Niektórych może oburzyć takie queer maho-shojo (bohaterkami są drag queen), ale tam jest jazda w sumie po stereotypach z prawej i lewej strony, co mi się podoba.
Szkoda, że drugi sezon został anulowany, oglądałabym.
[ Dodano: 2020-01-20, 17:59 ]
Ja jak zwykłe polecam "The Good Place" najlepszą komedię wszechczasów
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Dracula jest świetne xD
Tylko nie rozumiem czemu to ma gatunek horror. To raczej taki komedio-horror
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Anię widziałam, pomysł na adaptację fajny, rudzielec pierwsza klasa. Dobór obsady naprawdę dobry, jestem pod wrażeniem.
Trochę odstrasza mało subtelne pchanie poprawności politycznej (Indianie, Afroamerykanin w Avonlea - i to nie jeden, mały plot-twist z cioteczką Józefiną, walka o prawa kobiet z udziałem pani Linde xD) - byłoby ok, ale realizacja była dla mnie zbyt agresywna, wyszło takie "jeb!" w stronę widza (że oglądającego, nie Ciebie, widzu).
No, ale taka wizja i trzeba przyznać, że jest wdrażana konsekwentnie przez trzy sezony.
Z takich ulubionych : "Stranger Things", "The End of the F***ing World", "Atypical", "The Sinner", "Anne with an E", "Mindhunter", "Dark", "The Stranger", "Spinning Out", "The Haunting of Hill House ", "Marianne", "After Life", "Sex Education", "Somewhere Between".
my se z Mańko Narcos oglądamy, zajebiście pokazuje kto w Kolumbii rządzi - gdzie tam nawet wojsko jest gorzej uzbrojone niż kartele ogólnie mega pokazuje skalę skorumpowania i takie tam, za pieniądze można mieć absolutnie wszystko.
gdzie tam nawet wojsko jest gorzej uzbrojone niż kartele
O, słyszałam o tym.
Btw, u Staszka w pracy jest nowy ziomek z Kolumbii i szczerze powiedział, że w Polsce się czuje mniej bezpiecznie niż u siebie xD
To brzmi dziwnie, ale wytłumaczył, że w Kolumbii strefy no-go są wyraźnie wydzielone i jak się w nie nie chodzi, to jest się bezpiecznym, natomiast w Polsce nigdy nie wiesz, gdzie natrafisz na Sebixów Patrząc na to, że mieszka w Europie, pewnie u sibie mieszkał na jakimś lepszym osiedlu.
To brzmi dziwnie, ale wytłumaczył, że w Kolumbii strefy no-go są wyraźnie wydzielone i jak się w nie nie chodzi, to jest się bezpiecznym, natomiast w Polsce nigdy nie wiesz, gdzie natrafisz na Sebixów Patrząc na to, że mieszka w Europie, pewnie u sibie mieszkał na jakimś lepszym osiedlu.
W sumie brzmi sensownie, u nas wieczorem można dostać albo zostać okradzionym w dosłownie każdym rejonie miasta (rynek, parking, w trakcie spaceru po mieście).
_________________ I'm boring myself just talking about this.
my se z Mańko Narcos oglądamy, zajebiście pokazuje kto w Kolumbii rządzi - gdzie tam nawet wojsko jest gorzej uzbrojone niż kartele ogólnie mega pokazuje skalę skorumpowania i takie tam, za pieniądze można mieć absolutnie wszystko.
Dobry serial też polecam. Książkę "Polowanie na Escobara" też polecam przy okazji, w temacie serialu a jak ktoś chce coś więcej o korupcji w tamtych okolicach i ogólnie jak się noszą kartele i tak dalej to "El Narco" i "Polowanie na El Chapo"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum