Z ciekawych gadżetów, które ostatnio odkryłem oraz nad którymi poważnie sie zastanawiam jest Noti one, które jest zgrane z aplikacją na telefonie. Jest to niewielki gadżet, który mozna przymocować na przyklad przy kluczu albo przy rowerze, a który pozwala na dokładne nakierowanie. Pozwala na przykład sprawdzić w aplikacji telefonu, gdzie sa klucze, które się zgubiło (nawet daleko od domu). Analogicznie mozna znaleźć telefon nawet jeśli dzwonek jest wyciszony (urządzenie moze dać głośny sygnał dźwiękowy). Z tego co się orientowałem to bateria moze trzymać wiele tygodni.
Obrazek
fajnie jakby pewna polska firma nie starała się z całych sił ukrywać, że jej aplikacja oprócz swojego głównego zadania ma też zadanie poboczne, jakim jest śledzenie urządzeń noti one w pobliżu
każdy chce zarobić, szczególnie, że rozwój aplikacji pochłania wiele pracy a jest darmowa, ale nie powinni tego ukrywać, jakby jakąś zbrodnię popełniali xD
Shazam to najlepsza apka na świecie. Znajdzie prawie wszystko w pół sekundy, obojętnie jaka jakość, czy szumi czy nie, czy z daleka mikrofon czy blisko. I to jeszcze ładnie zapisuje i mozna odtworzyć. I odsłuchuje w tle
ChodnikowyWilk, też używam Shazam, aczkolwiek nie zawsze mi znajduje tytuł. Parę razy się zdarzyło, że nie znalazł. Niemniej jednak najlepsza tego typu apka.
Właśnie na tych ankietach zarobiłem, fajna sprawa bo dosłownie maks 2 minuty roboty dziennie, a już dyszka jest. Sleepasandroid ciekawe, choć fajniejsza by była opaska na rękę.
Sleep as android to dedykowana aplikacja do spania i jest znacznie, znacznie bardziej rozbudowna, polecma.
Mifit jedynie pobieżnie zahacza o te tematy.
Polecam MS start. UI aplikacji trochę brzydkie ale jak ładuje się strony to ładuje się czysta treść bez nachodzących na nią reklam czy próśb o szmaty
[ Dodano: 2023-09-05, 14:55 ]
tj. reklamy są ale nie przeszkadzające w czytaniu
[ Dodano: 2023-09-05, 15:01 ]
Przykładowo
[ Dodano: 2023-09-05, 15:03 ]
Cenzura na szmaty
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum