nie ma takiej strony, na której admin widzie hasła innych. ale ten Wordek jest o tym święcie przekonany i nie chce do nas za to dołączyć. a powód zastępczy to brak avatara i niech tak zostanie.
no jak zaczynałem na Mistrzach to go zauważyłem .. A teraz jest drugi Gościu który przy każdym komencie pisze żeby dać mu plus.. A ostatnio zauważyłem coś ciekawego.. Jak co wieczór przeglądam główną i cfzytam komenty zwracam uwage na + i - , no i tak raz,drugi raz i za trzecim razem pod każdym skrinem gdzie komentarze miały 0/0 nagle -1/1.. chyba ktoś miał zły dzień
_________________ Nie Dyskutuj Z DEBILEM, Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem
Moris, wyrządzasz dużą krzywdę forum zapraszając uparcie go tutaj, wiesz o tym? nie wiem czy ten koleś w ogóle ogarnie gdzie się wpisuje login a gdzie pisze posty.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Jak co wieczór przeglądam główną i cfzytam komenty zwracam uwage na + i - , no i tak raz,drugi raz i za trzecim razem pod każdym skrinem gdzie komentarze miały 0/0 nagle -1/1.. chyba ktoś miał zły dzień
Są czasem sytuacje w których prawie każdy komentarz pod screenem jest zwinięty
A ja znów zauważam u siebie bardzo często ocenę 9/11 i tak trochę to jest niepokojące, że akurat często na tej liczbie staje ocena, bo 9/11 był zamach na World Trade Center, jakieś znaki dziwne...
[ Dodano: 2020-11-10, 17:41 ]
Hahahaha, kurwa znowu Gregor i jego pies. :D:D
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum