Na 11 komentarzy dzisiejszych tylko dwa udane z czego tylko jedna robiona na śmiesznie, z reszty połowa neutralna, a druga połowa na minusie, w tym od przeciwników dyskusyjnych. Zła dziś passa, jeszcze jakiś "szynkens" się na mnie uwziął codziennie próbuje mnie obrazić. Ale Ciebie czemu? Nie zauważyłem nic podejrzanego, żeby coś do Ciebie mieli.
Sharvari napisał/a:
Zabek05 napisał/a:
rusofil
pamiętam ją! ją? to była dziewczyna? może pomyliłam z jakąś która też wnerwiała każdego.
Tak, ta dziewczyna, konkurentka polityczna Wojtka w drugą skrajną stronę i moja z resztą też. Teraz jest bardzo podobna "redorov", możliwe, że z nią pomyliłaś...możliwe, że to jedna i ta sama osoba, bo bardzo, bardzo podobna, choć mniej się udziela.
Ale Ciebie czemu? Nie zauważyłem nic podejrzanego, żeby coś do Ciebie mieli.
Od jakiś 4 dni tylko jeden mój komentarz został oceniony jakoś mocno pozytywnie. No 2 jeśli liczyć i ten w którym akurat skomentowałem twoje posty tym że nie tylko ja straciłem wenę.
Ale Ciebie czemu? Nie zauważyłem nic podejrzanego, żeby coś do Ciebie mieli.
Od jakiś 4 dni tylko jeden mój komentarz został oceniony jakoś mocno pozytywnie. No 2 jeśli liczyć i ten w którym akurat skomentowałem twoje posty tym że nie tylko ja straciłem wenę.
Eee...Twoje komentarze zostały tylko olane, a ja myślałem, że dostajesz po dupie tak jak ja z minusami, a Ty nawet antyfanów nie masz
Fajny wzorek AM Jak macie antyfanów to możecie się cieszyć, bo to znaczy, że wzbudzacie w innych emocje
Redorov kojarzę, ma mocno czerwone poglądy, pewnie fanka SLD albo Palikota
Mnie rozwala Wordynt czy jakoś tak. Nie chce mi się teraz tego sprawdzać, ale chyba ma wszystkie komentarze na minusie Ostatnio chyba nawet napisał coś w miarę sensownego, bo dostał plusy, po czym zedytował komentarz i dopisał, że wreszcie ma jakiś komentarz na plusie. Oczywiście społeczność Mistrzów zareagowała natychmiast i znów miał bilans minusowy A najlepsze, że to żaden troll, wszystkie komentarze pisze na serio
A najlepsze, że to żaden troll, wszystkie komentarze pisze na serio
skąd ta pewność? mamy/mieliśmy już tu paru takich a gość jest niezły. na początku było go mało i znalazłam go w poczekalni i od razu podzieliłam się odkryciem na forum, ale teraz odpisuje pod każdym screenem i zaczyna wkurzać.
dobrze, że nie przyjdzie do nas na forum, bo nie chce ujawniać swojego hasła.
Powiedziałabym tak. To nie jest troll w sensie troll, gdzie trolle chcą żeby ludzie się wkurzali przed monitorem o nic, tylko osoba, która znalazła sobie rozrywkę w postaci udawania głupka w internecie. Szybko nie zniknie, ale też długo nie posiedzi, ja go zwyczajnie ignoruję i cieszę się jak jego komentarze są bez oceny, bo na niej mu zależy, nieważne czy plus czy minus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum