nikt się nie śmieje, że zmieniłem "i kara" na "ikara"
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
To jest okropne. Ja przez ten Twój temat od wczoraj mam załamkę. Ikar popełnił jakąś zbrodnie a ja nie wiem jaką. Mało tego nikt nie wyjaśnił tego w temacie. Wczoraj z tego powodu się schlałem. Cały czas jadę na Persenie Forte. Za takie tematy powinien być roczny ban. To jest okropne co tacy użytkownicy jak Ty potrafią zrobić innym takim tematem. Generalnie nieśmieszny żart, wręcz głupi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum