Ponieważ już się mocno wkurwiacie, akcja zostaje przerwana.
Całość była zwykłym trollem, mającym potrwać 2-3 dni.
Całość została zaproponowana przez bartka (jak się domyśliliście), ale nie była to samowolka.
Jak już zdążył zauważyć CDC (tyle że go olaliście szukając na siłę spisku):
Całkiem_Dobry_Chłop napisał/a:
Tak na temat napisze, że te banery reklamowe są zapisane na imgurze.
"Reklamy" były na imgurze. Były to zwykłe obrazki z odnośnikami NIE BĘDĄCE REKLAMAMI; NIKT NIE ZAROBIŁ NA TYM ANI GROSZA
Sprostowanie rzeczy z SB:
Cytat:
[Dzisiaj 21:06] widzu: Nikt nie mówi, że nie jest, ale bartek nie wstawił na forum reklamy swojego zakładu :I
Prawda: Bartek wstawił tylko te pierwsze reklamy. Reklamę węgla wstawił ZSK (Orange Love bodajże też), a reklamę serwisu bartka wstawił Davos za moją namową, co miało upewnić was, że to tylko żart. bartek nic nie widział o tym, że wstawimy ten obrazek, nie było go wtedy nawet na forum.
Cytat:
[Dzisiaj 21:08] widzu: no adikxc był w piwnicy i pisał w piwnicy w sprawie tych reklam :I
Ale serio, jesteście użytkownikami forum strony, która wybiła się na uwiecznianiu trollingu właśnie.
Więc tak jakby z założenia jesteście osobami, które lubią ten typ humoru.
To się chyba nazywa hipokryzja?
Nie, wcale nie dostałem tysiąca warnów za akcje typu "sygnatura większa o 1 pixel" ale was nie wolno ruszyć.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
icywind, wcale nie naginaliśmy dla Ciebie regulaminu, według którego powinieneś dostać co najmniej 3 razy więcej warnów niż w rzeczywistości i wcale nie miałeś kilku głosowań o permbana, w tym parę z inicjatywy innych osób niż admini. -,-
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
No to teraz zróbmy takie głosowanie dla was i dajmy wam 3 razy mniejszą karę niż postuluje
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ale serio, jesteście użytkownikami forum strony, która wybiła się na uwiecznianiu trollingu właśnie.
Jesteśmy, fakt, ale w dobie różnych niebezpieczeństw w Internecie naprawdę to wyglądało groźnie. Z początku byłam przerażona, że wyciek itd., więc hasła pozmieniałam, ciasteczka wyczyściłam, itd.
Potem zobaczyłam reklamy z optykiem i węglem to już byłam prawie pewna, że to jakiś durny żart.
Żart to jest podmienienie avatara a nie przestraszenie użytkowników atakiem na ich dane
To się chyba nazywa hipokryzja?
Nie, wcale nie dostałem tysiąca warnów za akcje typu "sygnatura większa o 1 pixel" ale was nie wolno ruszyć.
No nie wolno - bo to kurwa admini, ja pierdole.
Nie wiem czego Ty nie rozumiesz - chcesz równych praw? Do reszty Cie już pojebało? Rewolucyjna egalitarna na forum internetowym? I to ejszcze malym przez co nie rozumiem sensu tego plucia się.
manciara9 napisał/a:
To nawet śmieszne nie było, tylko żałosne.
A mnie to akurat bawi prawde mówiąc.
Węgla nie widzialem, ale to z optykiem bylo zabawne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum