Dobra, ej. Nie każdy musi być dla niego tak ważny, by chciało mu się go umieszczać w opowiadaniu i tyle. Na siłę wymyślanie wątków przez innych jest bez sensu.
e tam pierdolisz
Davos napisał/a:
Ascara napisał/a:
Dobra, ej. Nie każdy musi być dla niego tak ważny, by chciało mu się go umieszczać w opowiadaniu i tyle. Na siłę wymyślanie wątków przez innych jest bez sensu.
^
A już myślałem, że jestem jedyną osobą, która czyta forumowe opowiadania bez wpisywania ctrl + f i wyszukiwania swojego nicku.
Tu nie chodzi o to, że ktoś jest dla mnie mniej ważny czy bardziej ważny Tylko o to, że w trakcie pisania dla niektórych nie potrafiłem znaleźć roli, która mogłaby się wpasować w konwencję jaką wybrałem a o niektórych zapomniałem. Także ten tego
[ Dodano: 2016-11-01, 00:18 ]
Marcin55522 napisał/a:
Nie zapomnij o Marcinie w kolejnym opowiadaniu
Nie zapomnę. Poza tym chyba nawet mam myśl, która może się sprawdzić.
e tam pierdolisz
Davos napisał/a:
Ascara napisał/a:
^
A już myślałem, że jestem jedyną osobą, która czyta forumowe opowiadania bez wpisywania ctrl + f i wyszukiwania swojego nicku.
Ty tak samo
Nie, po prostu dla mnie uzależnienie przeczytania forumowego opowiadania od tego, czy się w nim wystąpiło jest bez sensu bo jako ktoś, kto kilka takich opowiadań popełnił wiem, że nawet przy najlepszych intencjach czasem nie jest się w stanie znaleźć ról dla wszystkich aktywnych userów. Bo aktywnych forumowiczów mamy dużo. Więc w pełni Śmieszka rozumiem.
Ostatnio zmieniony przez Davos 2016-11-01, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Opowiadanie samo w sobie jest świetnie, fajnie mi się je czytało.
W następnej części mogą się pojawić forumki, których nie było w poprzedniej i vice versa, w jeszcze następnej będzie jeszcze inny skład, także Marcin nie musisz się martwić, że się teraz nie pojawiłeś, bo możesz pojawić się w następnych częściach
DL, jak wyjdzie druga część, to rozreklamuj na sb, bo jestem ciekawa, co dalej
Wiecie co? Może w końcu coś napiszę. Może nawet dzisiaj.
Dokładnie. Mam parę rzeczy zrobić na jutro i wymówek szukam. Ale przeczytałem sobie to opowiadanie jeszcze i trochę śmiechłem i trochę żeżłem. Ale chyba bardziej na plus.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum