Małpa rozmawia z Sarną. Do czego to dochodzi na tym świecie.
Jak dla mnie obie piosenki do bani.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
moj znajomy bardzo nie lubi Wisniewskiego, ma tak samo na nazwisko a ksywka "Xawier"
ktora dalem jemu w podstawowce trzyma sie do tej pory, chociaz "nie przepada" za nia
jak pierwszy raz przesłuchałam rolowanie (patrząc na tekst oczywiście) to dla mnie to było od razu widoczne że to jest właśnie wyśmiewanie się z takiego sposobu mówienia i nadal nie ogarniam dlaczego tylu ludzi tego nie zauważyło, tylko od razu wszyscy na nią naskakują... a muzycznie jest całkiem fajne
a co do filiżanki, pisałam dzisiaj długie i trudne kolokwium z analizy matematycznej, CAŁY CZAS MIAŁAM W GŁOWIE POCAŁUNKÓW LEKKA PIANKA NO NIE MOGĘ
jak na maturze z polskiego, koko koko euro spoko, zawsze mi ktoś musi coś głupiego zaśpiewać tuż przed :<
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Oj troche narozrabiałam tym komentarze. Renatka ja wyraziłam jedynie swoje zdanie, nie ogólne. Tekst rolowania jest przede wszystkim niewyraźny, musiałam czytać treść, by wyłapać poszczególne słowa. Michaś zaś fałszuje niemożebnie Obie piosenki niby takie "zamaskowane". Mam to samo wrażenie co @, że teorię o satyrze dodano dopiero, kiedy okazało się, że młodzieżowy slang nie skutkuje.
Dodam inny hit do naszej rozmowy "My słowianie", jak opinie?
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum