Jak dla mnie to Wisnia dobrze strollowal wszystkie te pseudo pioseneczki milosne i w krotkim czasie ludzie zas zaczynaja o nim mowic, podoba Wam sie nowy hit?
wątpię żeby to był troll, za stary na to jest. chyba po prostu kolejna gwiazdka próbuje zdobyć/odzyskać sławę przez kontrowersyjność. dla mnie to bardzo kiepskie discopolo.
lepiej mu w czerwonych włosach btw
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Filiżanka to najlepsza piosenka jaką słyszałem! To walenie młotem pneumatycznym dla moich uszu!
PS. Chłopaki spokojnie Nie psujcie świątecznej atmosfery
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
wątpię żeby to był troll, za stary na to jest. chyba po prostu kolejna gwiazdka próbuje zdobyć/odzyskać sławę przez kontrowersyjność. dla mnie to bardzo kiepskie discopolo.
lepiej mu w czerwonych włosach btw
[offtop]Po dzisiejszym SB "BTW" już nigdy nie będzie dla mnie takie samo... [/offtop]
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Gratuluje poziomu zartu, pewnie gdybym dodal emotke to bys zrozumial sarkazm.
Przepraszam, ale nie bede sie z Toba wdawal w jakze plytka rozmowe.
Eee byłem przekonany, że obaj żartujemy, jeśli Cię w jakiś sposób obraziłem to przepraszam, nie miałem tego na celu. Ale chyba osta zbierzesz za offtop
Powiedzmy sobie szczerze - ja wczoraj na tym forum miałem lepsze rymy niż Wiśniewski w tej pioseneczce. Dlaczego płyta na której są takie piosenki nazywa się "Rewolucja" to ja nie wiem! Jak dla mnie powinna się nazywac "Dewolucja" bo w "kawusia z filiżanusi" jest krokiem w tył w stosunku do "sępa miłości"
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To jest do dupy pod każdym względem- merytorycznym , muzycznym i jakim tam jeszcze może być. Ale... podoba mi się to. Są piosenki które wyłączam od razu(a nie jedna z nich jest lepsza od tego) , a to mogę przesłuchać do końca i nawet sprawia mi to przyjemność. Więc czy można powiedzieć że jestem bezguściem ,jeśli mam pełną świadmość jak ujowy jest ten utwór?
Jeśli masz świadomość to nie można tak powiedzieć!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Utwór mi się nie podoba, jak zresztą wszystkie Wiśniewskiego, nie mój rodzaj muzyki, ale znając życie będą to puszczać 20 razy dziennie w radiu aż zrobią z tego kolejny "hit"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum