Brzoziu, jak tam? Żyjesz jeszcze? A może rykoszetem walnęło w Moniaczka? Bo kocura już dawno na forum nie widziałem!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja też nie mam, policzyłem się już ze wszystkimi No, może prawie wszystkimi, ostał się jeszcze Edward I, zwany Długonogim, ale i na niego przyjdzie jeszcze pora
Ja też nie mam, policzyłem się już ze wszystkimi No, może prawie wszystkimi, ostał się jeszcze Edward I, zwany Długonogim, ale i na niego przyjdzie jeszcze pora
Na kogo przyjdzie pora, na tego przyjdzie. Ale przecież mając rękojmię Roberta Bruce'a możesz czuć się bezpiecznie, nie? Niech żyje Jego Wysokość Edward I! B)
BRZOZIK! MONIA! Odezwijcie się! Bo się martwię!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Robert Bruce jeszcze się nawróci na właściwą drogę, ty żydomasonie
JankielKindybalista85 napisał/a:
BRZOZIK! MONIA! Odezwijcie się! Bo się martwię!
Brzozik żyje i udziela się w sb, ale po Moni słuch zaginął... Może teraz do niej dotarła tajemnicza paczka? Albo odwiedził ją Freddy Kruger, odkąd pojawił się na forum, znikają nam ludzie.
Z Moni pisałem jakąś godzinkę temu. Mówi, że zagląda, ale ma dużo roboty.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum