Moze ktos z Was tez mial taka sytuacje i moze mi pomoc.
Rano sprawdzajac poczte trafilem na dziwna paczke zaadresowana do mnie,
po jej otworzeniu znalazlem naszyjnik...
Przypadek?
Paczka jest z Hong Kongu, na naklejce wydaje mi sie, ze jest adresat
linnjiechong, w zasadzie mam jedna kolezanke z tego miasta i nawet podobnie sie nazywa-
Angela Chong, ale jej prawie nie znam. Klientka przede wszystkim nie ma mojego adresu a co dopiero nr.tel
Moze ktos sie po prostu sie pomylil, ale...
Przekladajac ostatnio NK trafilem na taka wiadomosc:
"KRWAWA MERY! KRWAWA MERY! JESLI TO PRZECZYTAŁEŚ/AŚ TO W PRZECIAGU 5 DNI NASZYJNIK KRWAWEJ MERY I RZUCI NA CIEBIE KLATWE. WYSLIJ TE WIADOMOSC DO 15 OSOB ZEBY SIE URATOWAC. MASZ NA TO 5MIN."
-a ze jestem przesadnym czlowiekiem to zawsze to wysylam znajomym, tym razem tego nie zrobilem i wlasnie... mija 5 dzien
ps. otwierajac paczke rozerwalem tylko koperte, folia z naszyjnikiem jest cala
Musial to zamowic ktos kto zna twoj adres.
Moze np. twoja siostra do ciebie przyjezdza za niedlugo i zamowila paczke na ciebie bo chce komus zrobic prezent a nie chce zeby przyszlo na jej adres zeby nie zepsuc niespodzianki, tylko ze zapomniala cie uprzedzic ze przyjdzie jakakolwiek paczka...
Moze ktos sie po prostu sie pomylil, ale...
Przekladajac ostatnio NK trafilem na taka wiadomosc:
"KRWAWA MERY! KRWAWA MERY! JESLI TO PRZECZYTAŁEŚ/AŚ TO W PRZECIAGU 5 DNI NASZYJNIK KRWAWEJ MERY I RZUCI NA CIEBIE KLATWE. WYSLIJ TE WIADOMOSC DO 15 OSOB ZEBY SIE URATOWAC. MASZ NA TO 5MIN."
Na wszelki wypadek codziennie przed snem zaglądaj pod łóżko, bo może ktoś tam się czai
A tak już bardziej serio, ja też stawiam na to, że to zwykły żart
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum