Ale nas rajcuje offtop przecież. Co czyni go w tym temacie ontopem. Oddalam twój postulat Morysie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ciekawe. Ale pewnie ma to jakieś naturalne wytłumaczenie, którego na razie nie potrafimy znaleźć. Bo niestety na obecnym etapie cywilizacji nie jesteśmy w stanie wyjaśnić nawet niektórych zjawisk zachodzących w naszym układzie słonecznym, a co dopiero w dalekim kosmosie. Nie wiem, czy słyszeliście o dziwnych światłach na Ceres: http://www.geekweek.pl/ak...e-swiatla-ceres
Artykuł z czerwca, ale gdzieś ostatnio czytałem, że do tej pory nie znaleźli przekonującego wytłumaczenia, co tam tak właściwie świeci.
Kto tu mówi, żeby ufał od razu kosmitom, tak samo jak nie ufam ludziom nie ufam kosmitom
W wypadku istnienia ludzi (który jak wiemy zaistniał) ufałbyś im? Znając ich zachowanie? Jeśli tak to masz poważny problem i musisz przestać zanim ktoś cię porwie i zabije a potem zwałci. Ewentualnie zgwałci i zabije.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum