To w ogóle jest jakaś parodia, że nie dostał kary śmierci.
To byl spisek przygotowany przez masonerie (mówie powaznie).
Kare smierci nieoficjalnie zniesiono pare lat przed oficjalnym zniesieniem i nie wiadomo kto ja zniósł.. jak nie wiadomo kto to masoneria, nie ma sie co oszukiwac..
P.S. Daja mu darmowe mieszkanie w rudzie slaskiej.. najwieksze skupisko narodowców w Polsce
Ciekawe tylko kto pierwszy kogo. Ci którzy mogliby go dopaść siedzą już w więzieniu, a wolni ludzie, to chyba nie bardzo ciągną do więzienia za morderstwo. Mi się wydaje, ze znów zabije parę osób, dopiero po którejś tam z kolei zauważą i rozwiążą kto za tym stoi, później go znów wsadzą do kicia i tam dostanie dożywocie...i tam może ktoś go dojedzie. Ewentualnie jakiś spisek może się wydarzyć i wrobią go w morderstwo, żeby go jak najszybciej zamknąć.
Ciekawe tylko kto pierwszy kogo. Ci którzy mogliby go dopaść siedzą już w więzieniu, a wolni ludzie, to chyba nie bardzo ciągną do więzienia za morderstwo. Mi się wydaje, ze znów zabije parę osób, dopiero po którejś tam z kolei zauważą i rozwiążą kto za tym stoi, później go znów wsadzą do kicia i tam dostanie dożywocie...i tam może ktoś go dojedzie. Ewentualnie jakiś spisek może się wydarzyć i wrobią go w morderstwo, żeby go jak najszybciej zamknąć.
To by bylo niestety bezprawie i do tego nie mozna dopuscic... Ja proponuje go zamknąć w jednej celi z narodowcami... Przeciez maja narodowców jeszcze z marszu niepodleglosci...
Pewnie zabunkruje się w domu i nie będzie wychodził a moim zdaniem to on do końca życia powinien w pierdlu siedzieć i na starość by go wypuścili (on by pomyślał: JESTEEEM WOLNYY WRESZCIE i by dostał kulkę w łeb)
Kara śmierci to jedyna rozsądna kara dla tego gościa, a oni nie dość, że w 1988 jemu i kilkunastu podobnym sukinsynom darowali karę śmierci, to jeszcze zamienili ją na 25 lat pozbawienia wolności. Ta amnestia to jeden z największych absurdów PRL (a było ich naprawdę wiele). Przecież było wiadomo, że kiedyś problem tych ludzi wróci. Pewnie skończy się tak, że ten cały Trynkiewicz zabije kolejne dziecko i dopiero wtedy mu dadzą dożywocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum