Szkoda gadać, że mu karę śmierci zamienili na 25 lat. Jak już taka zmiana to powinien dostać dożywocie.
Nie wspominam już o tym, że siedzenie w kiciu na koszt obywateli to słaba kara dla takich "ludzi".
Wtedy nei bylo dożywocia wiec.. Teraz pozostjae go tylko wypuscic i czekac az zlinczuja
Ogólem to oni bardzo go pilnowali.. a wystarczylo go spuscic a oczu i problemu by nie bylo
KicerK napisał/a:
To w ogóle jest jakaś parodia, że nie dostał kary śmierci.
To byl spisek przygotowany przez masonerie (mówie powaznie).
Kare smierci nieoficjalnie zniesiono pare lat przed oficjalnym zniesieniem i nie wiadomo kto ja zniósł.. jak nie wiadomo kto to masoneria, nie ma sie co oszukiwac..
P.S. Daja mu darmowe mieszkanie w rudzie slaskiej.. najwieksze skupisko narodowców w Polsce
Ciekawe tylko kto pierwszy kogo. Ci którzy mogliby go dopaść siedzą już w więzieniu, a wolni ludzie, to chyba nie bardzo ciągną do więzienia za morderstwo. Mi się wydaje, ze znów zabije parę osób, dopiero po którejś tam z kolei zauważą i rozwiążą kto za tym stoi, później go znów wsadzą do kicia i tam dostanie dożywocie...i tam może ktoś go dojedzie. Ewentualnie jakiś spisek może się wydarzyć i wrobią go w morderstwo, żeby go jak najszybciej zamknąć.
Myślę, że długo na wolności nie pożyje. Prędzej czy później ktoś go dopadnie, sam znam parę osób które mówiły, że gdyby go dopadły to by go zabili.
Dziwne, że o innych pedofilach-mordercach sie tak nie mówi...
Jakby nie patrzec to on te dzieci zgwalcil, zabil i podpalil a pomijajac podpalenie to jest standard i takich przypadków są tysiące...
AnswersMaster napisał/a:
Ciekawe tylko kto pierwszy kogo. Ci którzy mogliby go dopaść siedzą już w więzieniu, a wolni ludzie, to chyba nie bardzo ciągną do więzienia za morderstwo. Mi się wydaje, ze znów zabije parę osób, dopiero po którejś tam z kolei zauważą i rozwiążą kto za tym stoi, później go znów wsadzą do kicia i tam dostanie dożywocie...i tam może ktoś go dojedzie. Ewentualnie jakiś spisek może się wydarzyć i wrobią go w morderstwo, żeby go jak najszybciej zamknąć.
To by bylo niestety bezprawie i do tego nie mozna dopuscic... Ja proponuje go zamknąć w jednej celi z narodowcami... Przeciez maja narodowców jeszcze z marszu niepodleglosci...
Pewnie zabunkruje się w domu i nie będzie wychodził a moim zdaniem to on do końca życia powinien w pierdlu siedzieć i na starość by go wypuścili (on by pomyślał: JESTEEEM WOLNYY WRESZCIE i by dostał kulkę w łeb)
Kara śmierci to jedyna rozsądna kara dla tego gościa, a oni nie dość, że w 1988 jemu i kilkunastu podobnym sukinsynom darowali karę śmierci, to jeszcze zamienili ją na 25 lat pozbawienia wolności. Ta amnestia to jeden z największych absurdów PRL (a było ich naprawdę wiele). Przecież było wiadomo, że kiedyś problem tych ludzi wróci. Pewnie skończy się tak, że ten cały Trynkiewicz zabije kolejne dziecko i dopiero wtedy mu dadzą dożywocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum