Wielki ślimaku oczyść nas z grzechów swym boskim śluzem i doprowadź do zbawienia.
O wielki ślimaku prowadź nas po ścieżkach życia aby nasze skorupy nie były dla nas zbyt ciężkie
O wielki ślimaku wybacz temu heretykowi Wilkowi albowiem on nie wie co pisze
[ Dodano: 2021-03-10, 19:16 ]
Módlmy się teraz w ciszy
Ślimak, ślimak pokaż rogi, Dam ci sera na pierogi
[ Dodano: 2021-03-10, 19:17 ]
[ Dodano: 2021-03-10, 19:28 ]
Ślimak jest jedynym i prawdziwym Bogiem a ser jest jego prorokiem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2021-03-10, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2021-03-10, 20:45 ]
No i pierwsza zasada: nie będziesz brał obrazu Ślimaka swego na torty urodzinowe nadaremno.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Bosze musze ten temat pokazać mojemu bombelkowo! Będzie najszczęśliwszym bombelkiem na świecie!
O tak, przyprowadź nam młodego padawana. Zrobimy z niego akolitę.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Bosze musze ten temat pokazać mojemu bombelkowo! Będzie najszczęśliwszym bombelkiem na świecie!
Będzie na idealną ofiarę na ołtarzu wielkiegoŚlimaka
........................
........................
Uuuuu musi tam być coś mocnego bo jutub mi tego nie chce pokazać bez weryfikacji pełnoletniości. LOL. I chce ode mnie w związku z tym coś z dowodem osobistym albo karta kredytową. Te korporacje internetowe to naprawdę są pierdolniete. Własnej matce bym nie dał karty kredytowej a co dopiero jutubowi.
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2021-03-11, 23:57, w całości zmieniany 1 raz
JankielKindybalista85, a to tylko filmik jak osoba w butach na koturnach przez pół minuty chodzi koło ślimaka i na końcu go rozdeptuje.
Hmm, no cóż, ciekawe, ciekawe. Ale nie warte dawania znienawidzonej megakorporacji twojej karty kredytowej. Szkoda.
[ Dodano: 2021-03-12, 07:17 ]
Nowa strono, oszukałaś mnie. Spodziewając się ciebie zacytowałem Nadiru, a ty nie nadeszłaś. Ech. Janne Ahonen, następnym razem cię pokonam!
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum