Jako przedstawiciel jednocześnie żydomasonerii wprowadzającej NWO, rządu Rzeczypospolitej Polskiej oraz (to dla Davosa) jego królewskiej wysokości Edwarda Pierwszego Plantageneta, z bożej łaski Króla Anglii, Szkocji, Walii etc. etc. etc. a także z racji bycia światowej sławy kindybalistą podejmuję się wymierzenia kary przegranemu. Czynię to niechętnie ale obowiązek to obowiązek.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
w sumie jeszcze 4 dni walczymy, to to nie jest podsumowanie chciałem usunąć ten post, ale Ty napisałaś
ja się bardziej zastanawiam, pod CZEGO wpływem Brzozik wyzwał mnie na pojedynek... chociaż patrząc na wyniki, to pewnie wiedział, że nie porywa się z motyką na słońce.
To się nazywa zażarta walka Brzozik ambitnie goni Zabka, w pewnej chwili nawet doprowadził do remisu, ale Zabek nie daje za wygraną i dzielnie walczy. Przed nami jeszcze 4 dni tej pasjonującej rywalizacji. Kto ją ostatecznie wygra? Dowiecie się w następnym odcinku. Nie przegapcie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum