Tak swoją drogą jutub robi bardzo wiele, żeby mnie, nieruchawą konserwę nieznoszącą zmian, wepchnąć w ramiona spotifaja. Wincyj reklam dawajcie, kurwy, wincyj. W każdym razie przypuszczam że na spotifaju moje statystyki wyglądałyby drastycznie odmiennie od morisowych.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-12-02, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
Tak swoją drogą jutub robi bardzo wiele, żeby mnie, nieruchawą konserwę nieznoszącą zmian, wepchnąć w ramiona spotifaja. Wincyj reklam dawajcie, kurwy, wincyj. W każdym razie przypuszczam że na spotifaju moje statystyki wyglądałyby drastycznie odmiennie od morisowych.
Mam to samo, trzymam się youtube jak rzep, ale ilość reklam jest już tak zatrważająco duża że staje się to nie do wytrzymania. Ale jest problem bo najczęściej youtube leci u mnie ze smart tv, gdzie nie ma spotify.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Całkowite 0% znajomości powyższych wykonawców. I piosenek niemalże też.
[ Dodano: 2020-12-05, 20:30 ]
A z french to tylko rap. 😉
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum