_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie mogę sobie za cholerę wyobrazić Jankiela oglądającego Shingeki no Kyojin. Chociaż... jak za gówniaka Cubasę i Gigi oglądał, to czemu by nie Tytanów XD Prędzej go na to się namówi niż na musical.
Lolka, i Daimosa też oglądałem. I Tygrysia maskę. No i nie zapominajmy o Yattamanie. Ale poza tym ciekawe spostrzeżenie. W sumie to chodźmy na całość. Chcę zobaczyć chińskobajkowy musical.
Lol, tak naprawdę to nie. Chcę zobaczyć Morisa wychwalajacego socjalizm i Fedorę.😁
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2020-06-27, 23:10, w całości zmieniany 2 razy
Live? Jezu, ja jej w retrospekcjach, czytając jej posty po paru godzinach nie mogę zdzierżyć a co dopiero na żywo...
Dawać tego Morisa z socjalistyczną fedorą.
........................
........................
"Starmyu" to taki typowy musical, że nagle wszyscy wstają by śpiewać i tańczyć, pojawia się tęcza, a potem każdy wraca do normalności jak gdyby nigdy nic. Do tego nie ma prawie żadnych postaci kobiecych (młodsze siostry jednego z głównych bohaterów pojawiają się sporadycznie), ale no homo bro, czysta męska przyjaźń. Pociesznie kiczowate, tylko dla koneserów gatunku. Absolutnie nie polecam, piszę to w ramach nieciekawej ciekawostki.
[ Dodano: 2020-06-28, 12:47 ]
Nowa strona moja żona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum