Dziwne, że jeszcze nie powstał taki temat. Ale mimo wszystko jebnę Wam tu nostalgią i przeniosę Was w czasie kilkanaście lat wstecz (teraz czas na to, abyście się poczuli staro).
Kilku nie znam. Jakoś na przełomie gimnazjum i liceum (a właśnie te nieznane mi są z 2009) przestałam słuchać "komercyjnej muzyki" i właściwie zaczęłam znowu tylko fragmentarycznie dopiero jak zrobiłam prawko - bo w aucie często leci jakieś radio zamiast ustawionej muzyki, w domu zwykle słucham tego, co akurat sobie ustawię, a niekoniecznie aktualnych hitów - a i jak w radiu coś mi wpadnie w ucho, to potem wrzucam na swoje playlisty i słucham tą drogą. Podsumowując: mogę mieć luki w pamięci.
Ja zarzucę nieco starszymi - taka moja podstawówka (2000-2006) i początek gimnazjum (2006, ew. 2007):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum