Zapodam ciekawostkę - ludzie, którzy uczą się znaków, po jakimś czasie odruchowo rysują kwadraty i prostokąty wedłu tego wzoru
I już widziałam ze dwóch polskich YouTuberów, którzy zarzekali się, że "uczyli się chińskiego" (np. Food Emperor) i pisali ten znak powyżej kompletnie z czapy i krindżowałam mocno i to jeden z powodów dla którego polskiego YouTube już nie oglądam...
Nie wiedziałem, że istnieją ludzie inni od 7/8
1/2 co jest z wami kurwa nie tak, to jest chore, leczcie się
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie wiedziałam, że są ludzie inni niż hetero
Homo, co jest z wami nie tak, to jest chore, leczcie się
Wybacz Icy, ale to jest ta sama logika, jaka towarzyszy homofobicznym zjebom.
Lol, przecież do tego nawiązywałem xDDD
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wtedy jeszcze nie miałam wyrobionego charakteru pisma. W liceum na 16. urodziny dostałam Parkera i postanowiłam, że będę czytelniej i ładniej pisać, ale czy mi się to udało???
Matka twierdzi, że po latach zaczęłam jeszcze bardziej gryzmolić : D
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Ostatnio zmieniony przez Mańka 2019-01-21, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum