Wysłany: 2018-06-27, 12:52 MMG zaczyna mnie niemiło zaskakiwać :(
Nieraz wstawiali gdzieś reklamy itp. I zawsze to rozumiałem bo przecież z tego żyją. Tak samo rozumiałem jakieś artykuły sponsorowane na Joe ale reklama jakichś parabanków to już dla mnie trochę przesada
Artykuł sponsorowany
Jak przycebulić na swoim weselu, czyli sposoby na to, żeby się nie narobić i jeszcze zarobić
.
.
.
(...)
.
.
.
Jeśli jednak nie chcesz wchodzić w konflikt z rodziną lub po prostu marzysz o wystawnym weselu, zorganizuj wesele za zwyczajną stawkę. W Polsce coraz popularniejsze stają się kredyty na wesele – według wspomnianych na początku tekstu badań firmy KRUK prawie połowa ankietowanych rozważyłaby wzięcie kredytu na ślub i wesele. I na końcu link -> Jeśli należysz do tej grupy, zachęcamy do skorzystania z FinAi, dzięki któremu bez wychodzenia z domu otrzymasz realne oferty kredytów gotówkowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum