Wysłany: 2018-06-25, 22:54 Już pożegnania nadszedł czas...
No hej forumki. Ostatnio się takie pustki tutaj zrobiły, że chyba czas opuścić to miejsce. Długo się nad tym zastanawiałem, ale chyba to już najwyższa pora.
Szkoda, że nie mam teraz okazji pożegnać się ze wszystkimi, bo parę osób mnie już wyprzedziło z odejściem. Pozdrawiam więc wszystkich obecnych i nieobecnych forumków i życzę dużo miłości, żółwiowości oraz szczęścia. Poznałem tutaj mnóstwo wspaniałych ludzi i nawet miłość Z niektórymi miałem okazję nawet spotkać się w realu i mam nadzieję, że jeszcze spotkam
Tym razem nie żartuję - bo to już by był trzeci taki temat. Naprawdę muszę zbierać się spać, więc wejdę na forum dopiero jutro. Mam nadzieję, że sobie jakoś beze mnie tutaj poradzicie.
Przykro mi, że muszę się z Wami rozstać, ale takie jest życie.
No ale faktem jest, że forum wymiera. Poza tym tak szczerze to jaka jest średnia żywotność for? Użytkownicy przychodzą i odchodzą, ciężko się spodziewać, żeby ktoś na forum siedział 10 lat albo więcej Ja też miałam odejść, ale właściwie uznałam "po co? po prostu będę zaglądać chociaż raz na pół roku".
Wszystko powoli umiera. Ciężko "młodym" się wpasować. a Starzy powoli się wykruszają. Nie licz Antek że sie mnie tak łatwo pozbędziesz. Mam twoje PW, ode mnie nie uciekniesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum