Więc tak. Na sb już wspominałem. Planuję kupić nowy telefon. Obecny niezbyt się sprawdza poza tym spodziewam się dużego zastrzyku gotówki. Telefon jaki szukam to po prostu z dobrym stosunkiem cenowo-jakościowym. W sumie dobrze by było jakby miał dobry aparat ale stawiam głównie na funkcjonalność.
Zakres cenowy: do 4000 zł ale jak coś dobrego z większą ceną znajdziecie i zechcecie się podzielić informacją to się nie krępujcie
Ja pierdolę, Śmieszku, toż to strasznie dużo hajsu XDDD
Przecież za kilka stówek możesz kupić sobie dobry sprzęt, funkcjonalny, itd. No chyba, że będziesz nim jakoś zarabiał i koszty się jakoś zwrócą #cebulatakbardzo
No ale dobra, co mnie to.
Powiem tak: unikaj LG - mają spierdolone głośniki, Nokii też, bo na windę nie ma dużo appek, przy Nokii musiałbyś ze snapczata zrezygnować, bo nie ma odpowiednika.
Gdybym miał taką kasę na wydanie brałbym Iphone. Lepszy aparat i niezaprzeczalnie lepsza wydajność
+zobacz sobie sample z galaxy s8 a z Iphonea 7. Nagrywanie też lepsze w Ipheonie - lepsza stabilizacja i lepsza jakość ogólnie. No i możliwość nagrywania w 240fps.
No i też kwestia Apple dłużej wspiera iOSa i daje aktualizacje a sam iOS jest świetnym systemem, zero ścinek i świetna optymalizacja.
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2017-05-05, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Mówisz to po obejrzeniu jednego filmiku na yt gdzie gościu testował nagrywanie w trakcie jazdy na rowerze? Trochę bk xD Mam i stabilizacja działa dobrze. Nie mówię, że lepiej niż u konkurencji, ale po prostu dobrze.
Moris299 napisał/a:
W iphone masz ten plus, że zdjęcia, filmy itp. możesz trzymać na cloudzie więc miejsce oszczędzasz
Sugerujesz, że inni tego nie mają? 100GB w chmurze here, a tel. z 2k16
Ja to Ci powiem tylko tyle Śmieszku, kup sobie flagowca, tyle. Nieważne jakiej marki i czy koniecznie za 4k i z tego roku. Taki żeby Ci się podobał, zobacz w sklepie jak leży w Twojej dłoni, jak soft się podoba i zwróć uwagę na cechy, na których Ci zależy, bo wielu z tych bajerów i tak się potem nie używa. Ważna jest wydajność, a to flagowiec Ci zapewni i dobry ekran z aparatem też, plus dobre wykończenie. I czujesz, że producent dba o Ciebie, a nie ma wyjebane jak w niższej półce.
Z opiniami uważaj, bo każda marka ma fanów i zagorzałych przeciwników, każdy telefon jest chujowy i zajebisty jednocześnie. Ja polecam recenzje tego gościa, bo imo się bezstronne: https://www.youtube.com/user/MobzillaTV
Pozdrawiam, szczególnie hejterów
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Ostatnio zmieniony przez ZSK 2017-05-05, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum