Kto będzie forumkowym Rzeplińskim stawiającym tamę faszyzmowi władz w takim razie?
C'mon. Nie róbmy z Icka Trynkiewicza. Swoje odsiedzi i ma czystą kartę. Powitam go serdecznie. Władze mogły w swoim czasie obu skazać na karę śmierci ale skoro zjebały to niech się tera męczą.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
C'mon. Nie róbmy z Icka Trynkiewicza. Swoje odsiedzi i ma czystą kartę. Powitam go serdecznie.
Nie lubiłam Icka, właśnie przez rozpieprzanie forum, ale jak zaobserwowałam, nie był wcale taki szkodliwy, jak niektórzy skoro zmieniłam zdanie, to musi być coś na rzeczy.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Po prostu trudno. Za zjebanie stawy trzeba ponieść konsekwencje szanowny sanhedrynie. Teraz musicie poczekać aż Icek zgwałci i zajebie kolejny element forum i dopiero wtedy zamkniecie go na dobre. Do tej chwili... witaj praworządny obywatelu.
"Stawy" - super partia autokorekto. SPRAWY! A stawy to sie Zetesce w tygodniu prawie przelały a mnie w palcach bolą od internetowania na telefonie czizus kurwa ja pierdolę.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-04-22, 13:35, w całości zmieniany 1 raz
Mańka mam opcję palcowania ekranu ale tak pisze mi się jeszcze gorzej. Mam grube paluchy pizdy w świecie i analfabety manipulatora. W każdej wersji szybkie pisanie na dotykowcu to dla mnie koszmar.
I w ogóle co to jest kurwa za temat? Lol. Kto odkopał to badziewie z mojego ignora?
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum