W sumie test zrobiony chujowo ale czytając te pytania mi się łezka w oku kręciła. 96/100... słabo wypadłem.
#lata90te #chwilotrwajtayakpanfaustpowiedział
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-04-04, 23:19, w całości zmieniany 1 raz
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
98/100 Jak ktoś żył w latach 90 to z większością pytań nie powinien mieć problemów Ja strzelałem kilka razy, m.in. w pytaniu o autorów podręcznika dla sześciolatków (trafiłem), o serial "Tajemnica Sagali" (trafiłem), o Mario i brązowego grzyba (nie trafiłem) i o pierwszy konkurs Małysza (nie trafiłem, byłem pewien, że chodzi o Lilehammer, a jednak to było Oslo).
Fajny test bo można sporo powspominać Kompletnie zapomniałem o tych kolorowych kulkach, które przyczepiało się do szprych od roweru - a swego czasu pół osiedla ozdabiało tak swoje rowery (ja też) Albo Szalone liczby i "Dusia mówi prawdę, a January blefuje" Moja siostra widziała nawet jak to było nagrywane bo jedna dziewczyna od niej z klasy brała udział w tym programie (wygrała swój odcinek) i cała klasa jechała tam na nagranie :]
Zabrakło mi tylko pytania o Drużynę A - wprawdzie kręcili to w latach 80-tych, ale jednak w Polsce pokazywali to w tv dekadę później. Jeszcze mogłoby się pojawić pytanie o Beverly Hills 90210 i pierwsze American Pie :] Ale ogólnie i tak duży plus za nostalgię Podczas rozwiązywaniu tego quizu słuchałem kilku kawałków z lat 90-tych
Davos no ja się walnąłem na grzybie z Mario, na pierwszej wygranej Małysza (zawiedliśmy Szyszka), na pierwszym finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Gimme a Break Pomocy i już nie pamiętam na czym...
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum