Chcę kupić babci nowy telefon. Nie smartfon i nie taki "typowy dla starych ludzi". Po prostu klawiszowy telefon, najlepiej DualSim i z większym ekranem nieco. Kolorowy wyświetlacz, wygodne przyciski. Jeśli się da, to przycisk do blokowania jakiś normalny, nie kombinacja klawiszy. Proszę o propozycje Najlepiej ze zdjęciem od razu w wątku.
Babcia lubi telefony z klapką, ale nie musi taki być.
[ Dodano: 2017-03-15, 21:43 ]
Niemalże nie ma informacji. Jedynie to, że nokia 515 może korzystać z internetu, a z Catem mogłby być problemy z dostępnością w polsce. Jedynak chyba lepsza 515 jak dla Babci, głównie do dzwonienia. Może sobie nawet radyjko włączyć jak chce, z interneta
No i nokia ma większą baterie, dłużej podziała
Wydaje mi się, że aż za dobry jak dla babci Procek czterosuwowy, zdecydowanie za duży jak na taki telefon, bateria dobra nawet dla 4" dotykowego ekranu. Potwór wśród "klasyków"
Wprawdzie nie ma kolorowego wyświetlacza, ale też nie jest smartfonem, ma wygodne przyciski i łatwo go odblokować. No i wszyscy aryjscy sąsiedzi babci będą na nią patrzeć z zazdrością.
Moris299, gadanie, ja mam telefon który należy do "taniej serii" Soniaków a jedyne na co narzekam, to mało pamięci wewnętrznej. I kijowy aparat, ale ja prawie zdjęć nie robię.
[ Dodano: 2017-03-16, 19:13 ]
I tak był dla mnie za drogi, dostałem go na święta, zrzuta od rodziców i babci i jeszcze sam dokładałem, bo było za drogie.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Barbra, jak nie, przecież razem w Quizwanie nawet graliśmy. :I
[ Dodano: 2017-03-16, 19:32 ] ChodnikowyWilk, c1ick, no tak wyszło no, dołożyłem bardzo mało, a telefon był mi na gwałt potrzebny, bo stary się rozleciał (nie odsprzedają starych telefonów, trzymam aż całkowicie wysiądą).
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
tak ty masz. I włączasz go raz na 12 godzin żeby oszczędzać baterię, usunąłeś połowę alipkacji i wyłączyłeś wszystkie funkcje. bo by ci za dużo baterii zjadało.
I nie wierzę,że mimo wszystko nadal nie laguje bo te telefony są zrobione tak żeby lagować, pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum