Główna Poczekalnia Dodaj Moje screeny Najlepsze screeny dnia Prywatne wiadomości Zjedź najsamkurwadół Powrót do góry Forum Demotywatorów



Poprzedni temat «» Następny temat
Zgłoś błąd na Mistrzowie.org
Autor Wiadomość
Ascara 
Psychiatrolog


Dołączyła: 03 Sie 2014
Posty: 7039

Medale: 7 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-15, 13:44   Zgłoś błąd na Mistrzowie.org

Okazuje się, że nie istnieje temat służący takim celom.
Ostatnio pisałam, by w takiej sytuacji kontaktować się ze mną prywatnie i puszczę sprawę bezpośrednio gdzie trzeba, ale nie wszyscy userzy forum mają do mnie taki dostęp, więc zakładam adekwatny temat, bo nie uśmiecha mi się w publicznym miejscu zostawiać prywatnych namiarów.

Najlepiej będzie, gdy jeśli ktoś z ludzi mających na mnie namiary zauważy coś w tym temacie, podeśle mi informację prywatnie, bo nie zawsze jestem na bieżąco z forum. ;)
_________________
  
 
 
ZSK 
Junior Admin


Dołączył: 20 Wrz 2013
Posty: 10447

Medale: 3 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-15, 13:51   

No i gitara. Kolejna dobra zmiana na forum :piwo:
_________________
I'm boring myself just talking about this.
 
 
Orrelis 
Szlachta


Wiek: Tak
Dołączyła: 10 Sty 2017
Posty: 162
Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)

Medale: Brak

Wysłany: 2017-01-16, 20:48   

Kiedy chcę ocenić skrina w poczekalni, wywala mnie na samą górę strony. Ocena się nie dodaje. Nie widać też awatara, kiedy jest się na głównej (puste miejsce, nic), ale gdy kliknie się w niego, normalnie można wejść w swój profil i wtedy strona wygląda normalnie.
Pytałam się dwóch innych użytkowników, jeden z nich ma tak również na komputerze, a jeden na telefonie.
_________________
Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
 
 
Lilith 
Überszlachta
Towarzyszka


Wiek: 25
Dołączyła: 28 Wrz 2015
Posty: 12034
Skąd: Spod kołderki

Medale: 22 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-16, 21:09   

Też tak mam.
_________________
( ͡° ͜ʖ ͡°)
 
 
Ascara 
Psychiatrolog


Dołączyła: 03 Sie 2014
Posty: 7039

Medale: 7 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-16, 21:40   

Zaraz sprawdzę z poziomu admina i zwykłego usera.

[ Dodano: 2017-01-16, 21:41 ]
Z admina śmiga

[ Dodano: 2017-01-16, 21:43 ]
Ze zwykłego usera też.

[ Dodano: 2017-01-16, 21:43 ]
Nadal macie ten problem?
_________________
 
 
Orrelis 
Szlachta


Wiek: Tak
Dołączyła: 10 Sty 2017
Posty: 162
Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)

Medale: Brak

Wysłany: 2017-01-16, 22:07   

Ascara napisał/a:
Zaraz sprawdzę z poziomu admina i zwykłego usera.

[ Dodano: 2017-01-16, 21:41 ]
Z admina śmiga

[ Dodano: 2017-01-16, 21:43 ]
Ze zwykłego usera też.

[ Dodano: 2017-01-16, 21:43 ]
Nadal macie ten problem?


Już nie
_________________
Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
 
 
bartek82r 
Założyciel Forum


Dołączył: 18 Wrz 2013
Posty: 6906

Medale: 2 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-16, 22:45   

Od dłuższego czasu mam problem z mistrzami.
Jak wchodzę na główną to pokazuje mi archiwum chyba :/

I moim zdaniem przede wszystkim to trzeba naprawić...
 
 
Ascara 
Psychiatrolog


Dołączyła: 03 Sie 2014
Posty: 7039

Medale: 7 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-16, 22:49   

bartek82r, całkiem niedawno wymieniłam z Davosem kilka wiadomości prywatnych na ten temat, ale niestety nie dano mi możliwości pozwolenia użytkownikom forum w znaczący sposób wpływać na główną, więc nic na to nie poradzę. :-)
_________________
 
 
brzozik70043704352251515 
Überszlachta
Jak sie patrzy.


Dołączył: 23 Wrz 2013
Posty: 3194
Skąd: Czerwone dywany.

Medale: Brak

Wysłany: 2017-01-21, 08:31   

Ascara napisał/a:
Zaraz sprawdzę z poziomu admina i zwykłego usera.


moze wystarczyloby po prostu ''usera''? gdyby nie ten zwykly user to nie byloby tych niezwyklych adminow

nie jestem czesto na forum ale jak juz wchodze to widze twoje posty pokazujace jaki to jest zaszczyt byc wsrod adminow, troche to irytujace jest...
tak sie cieszysz, ze mozesz charytatywnie dla nich sprzatac?
no ale jak kto lubi, twoje zycie i twoja sprawa, nie mi -zwyklemu userowi to oceniac, ktoremu zapewne nigdy nie bedzie dane doswiadczyc tego uczucia
 
 
widzu 
Junior Admin
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.


Wiek: 2 k
Dołączył: 25 Lis 2013
Posty: 22120
Skąd: Village killed by planks

Medale: 14 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-21, 10:11   

brzozik70043704352251515, ale takie sprawdzanie z dwóch poziomów tutaj akurat ma sens.
Jeśli coś działa z poziomu admina, a nie działa z poziomu usera, to:

a) zostało czasowo wyłączone specjalnie z jakichśtam powodów
b) ktoś coś zjebał z uprawnieniami przy aktualizacji

Dlatego jest to istotne, wiadomo wtedy jaki typ błędu zgłaszać do technicznych. I czy w ogóle.
_________________
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
 
 
c1ick 


Dołączył: 20 Gru 2014
Posty: 3490

Medale: Brak

Wysłany: 2017-01-21, 11:14   

ale jemu chodziło o to, że mogła napisać po prostu usera, a nie ZWYKŁEGO usera
_________________
no trudno
 
 
widzu 
Junior Admin
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.


Wiek: 2 k
Dołączył: 25 Lis 2013
Posty: 22120
Skąd: Village killed by planks

Medale: 14 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-21, 11:28   

Czepianie się szczegółów.
_________________
Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
 
 
Ascara 
Psychiatrolog


Dołączyła: 03 Sie 2014
Posty: 7039

Medale: 7 (Więcej...)

Wysłany: 2017-01-21, 12:12   

brzozik70043704352251515 napisał/a:
charytatywnie


No i widzisz, tak to jest jak się nie czyta regularnie postów. ;)

widzu, :clap:

Zauważ, brzozik, że admin także jest userem. To, czego oczekujesz, to tak jakbyś chciał, abym mówiła "mówię o brzoziku i ludziach". A brzozik to też człowiek, zdaje się. "zwykły user" - user, który nie ma większych możliwości. Pisałam już kiedyś o tym, że admin mający bana nadal może wrzucać screeny, inny niż admin user nie. Wiele rzeczy wolno adminowi nie wolno innym niż admin userom - stąd nie wystarczy "mi działa" jak patrzę na koncie admina, muszę sprawdzić też z poziomu innego niż admin usera.

Czy "innego niż admin" jest dużo lepsze niż "zwykły?" :roll:
_________________
 
 
Orrelis 
Szlachta


Wiek: Tak
Dołączyła: 10 Sty 2017
Posty: 162
Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)

Medale: Brak

Wysłany: 2017-02-05, 18:22   

Nie da się edytować źródła - chciałam pododawać linki do artykułów/grup/postów/stron i nie mogę, bo po zapisaniu jest ciągle stare źródło - muszę dodawać skriny od nowa.
_________________
Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
 
 
Ascara 
Psychiatrolog


Dołączyła: 03 Sie 2014
Posty: 7039

Medale: 7 (Więcej...)

Wysłany: 2017-02-07, 00:07   

Pytałam już na stronie, od kiedy masz ten problem?
U mnie śmiga - na multikoncie bez uprawnień też.
_________________
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2017-02-07, 00:08, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dyniator 
Loża Szyderców
Lokalny Producent


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 1442
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2017-02-07, 21:45   

Coś mi się poczekalnia zepsuła.


Ten sam screen, autor, godzina dodania, dwie różne strony, i to nie pojedyńczy screen. Jakby całe pierwsze kilka stron dublowało, tym że nie czyta nowo dodanych screenów.
 
 
macbed
Überszlachta


Wiek: N/A
Dołączył: 05 Mar 2015
Posty: 17990

Medale: 25 (Więcej...)

Wysłany: 2017-02-07, 21:48   

Dziwne, u mnie działa
_________________
 
 
dyniator 
Loża Szyderców
Lokalny Producent


Dołączył: 30 Gru 2015
Posty: 1442
Skąd: Krępa/Przemków

Medale: 4 (Więcej...)

Wysłany: 2017-03-09, 06:25   

Nie wiem czy to błąd czy co.. ale SB strasznie klatkuje kiedy piszę wiadomości z wysokości telefonu. Piszę z prędkością 1literki na sekundę. Strasznie irytujące. Dałoby się coś z tym zrobić? Czy narazie czekamy na nowy silnik i wtedy dopiero pomyślimy?
_________________
 
 
Mackers 


Wiek: .
Dołączył: 12 Lip 2014
Posty: 7361

Medale: 9 (Więcej...)

Wysłany: 2017-03-09, 09:46   

Nie ten temat, poza tym u mnie wszystko gra, mam operę
 
 
Lilith 
Überszlachta
Towarzyszka


Wiek: 25
Dołączyła: 28 Wrz 2015
Posty: 12034
Skąd: Spod kołderki

Medale: 22 (Więcej...)

Wysłany: 2017-03-09, 09:50   

W operze musi coś grać, raczej a capella spiewać nie bedo :troll:
_________________
( ͡° ͜ʖ ͡°)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Czy wiesz, że...

Strona wygenerowana w 0.093 sekundy. Zapytań do SQL: 33