Wysłany: 2016-02-22, 20:38 Cześć, misie pysie kolorowe <3
No więc ten... Wstydzę się trochę i nie do końca wiem, co napisać.
Nazywam się Andrael, inaczej Andrut i jestem andrutem. Lubię też jeść andruty, przez co niektórzy podejrzewają mnie o kanibalizm...
Wielu ludzi tutaj przedstawiających się mówi też o swoim wieku. Jedni mają 20 lat, inni 18 lat...
A ja mam wszystkie lata. Fszystkie!
Lubię chińskie bajki, lubię mhhhrrroczne klimaty, takie bardzo mhhrroczne! Lubię też zombie, wampajery, koteły i ogólnie zwierzeły.
Słucham prawie każdego gatunku muzyki, bo... b-bo słuchanie tylko jednego jest zbyt mejnstrimowe, o!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Witaj! Proszę, wypełnij proszę ten kwestionariusz.
1. Czy jesteś kebabem?
2. Czy masz/miałeś w rodzinie w lini prostej jakiekoś kebaba?
3. Czy masz/miałeś w rodzinie w lini 2, 3 lub 4 stopnia kebaba?
4. Czy znasz jakiegoś kebaba? Jeśli tak, to czy spotykasz się z nim?
5. Dokończ zdanie:
"Kebab jest dla mnie jak ...................................................................................................................."
6. Co sądzisz o kebabach? Postaraj się podać argumenty dla swojej opinii na temat kebabów.
7. Co sądzisz na temat działaniach zbrojnych przeciwko kebabom?
8. Czy kiedykolwiek współpracowałeś z kebabami?
9. Czy, w imię wyższych idei, byłbyś gotowy zwalczać kebaby w życiu codziennym?
10. Czy jadłeś jakiegokolwiek kebaba po 07.02.2016?
11. Kiedy ostatnio robiłeś badania krwi i czy w twojej krwi wykryto złośliwą bakterię kebabom noremovium?
12. Czy szczepiłeś się przeciwko wyżej wymienionemu wirusowi?
13.Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy miałeś styczność z zakażonym na kebabom noremovium?
14. Czy w ciągu ostatnich 5 miesięcy przebywałeś w Niemczech dłużej, niż 7 dni?
[ Dodano: 2016-02-22, 20:55 ]
Mormegil napisał/a:
I czy jesteś kebabem? (Bo Mackers nie broni)
Myślisz, że ja śpię?
Ostatnio zmieniony przez Mackers 2016-02-22, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Myślę, że wypełniasz aktualnie jakąś super tajną misję w Kebabistanie i tylko jakimś nadludzkim wysiłkiem udaje Ci się kontrolować sytuację również tutaj, za co chciałem Ci serdecznie podziękować i życzyć owocnych eksterminacji kebabu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum