więc tak, zauważyłem już od pewnego czasu ze coraz częściej siedzę na forum, kosztem rodziny i przyjaciół, teraz zbliża się nowy rok, nowa praca i chce ogarnac wszystkie sprawy w moim życiu. realnym życiu.
Wrócę może za tydzień, może za miesiąc, lub więcej, ciężko mi.jest teraz podjąć taka decyzję. Więc pisze na zaś, trzymajcie się zdrowo, szczęśliwego sylwestra, i niech w roku 2016 spełnia się wszystkie wasze marzenia. Bo.marzenia to najcenniejsze co.mamy.i nie pozwólmy je nikomu zabić.
dla wszystkich ziomkow i ziomalek, ci.co nie piją :bezalkoholowe: jesteście zajebistymi ludźmi
czyli już mamy dwóch zielonych na tymczasowej(??) emigracji z forum. Ryszard Petru chętnie zajmie oba stanowiska.
No to trzym się Wilku. Ponoś razy kilka.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wchodzenie rzadziej to pierwszy krok w stronę degradacji z powrotem do friendzonu.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Kurde, Wilku, szkoda. Choć z drugiej strony jeśli chcesz poukładać sobie sprawy w życiu, to w sumie cię nawet rozumiem.
No trudno. Poukładaj to, co masz do poukładania i wracaj do nas!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum