Też się zastanawiam. Jak się pytałem kto się ukrywa to się nawet nie odezwali. W zorro czy jakiegoś innego batmana się bawią.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Ja się ukrywam dlatego, że np. w pracy mam długo włączone, a tak naprawdę mnie nie ma, bo jestem zajęta. To co mam ściemniać, że jestem, jak mnie nie ma. Jak jestem, to posty na forum i w sb piszę.
Na starym forum nie było takiej funkcji, więc widoczni byli wszyscy, którzy tam siedzieli. I kiedy ja się logowałem, w ciągu 1 minuty nagle wszyscy uciekali z forum - cały czas miałem wrażenie, że to ode mnie spierdzielali Dlatego na nowym forum długo byłem niewidoczny. Teraz już nie
EDIT: Przydałoby się dodać jakąś płaczącą emotkę
Ostatnio zmieniony przez Zabek05 2013-11-06, 22:36, w całości zmieniany 3 razy
Należy się bać? Masowy spisek przeciwko Masonerii?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Na starym forum nie było takiej funkcji, więc widoczni byli wszyscy, którzy tam siedzieli. I kiedy ja się logowałem, w ciągu 1 minuty nagle wszyscy uciekali z forum - cały czas miałem wrażenie, że to ode mnie spierdzielali Dlatego na nowym forum długo byłem niewidoczny. Teraz już nie
KicerK napisał/a:
Zabek, no właśnie, to okropne uczucie gdy wchodzi się na forum i jest 5 osób a po minucie zostaje się sam :C
tak ostatnio wspominamy Amande i od razu mi sie skojarzylo
-!- amanda99 [~ergf@bbi124.neoplus.adsl.tpnet.pl] has joined #polska
<amanda99>heey!!!11
-!- janek has quit IRC (Quit: Lost Terminal)
-!- mariuszek665 has quit IRC (Quit: Lost Terminal)
-!- śledziu has quit IRC (Quit: Lost Terminal)
*** Changing nick from [amanda99] to [albercik]
<albercik> prima aprilis
tak ostatnio wspominamy Amande i od razu mi sie skojarzylo
-!- amanda99 [~ergf@bbi124.neoplus.adsl.tpnet.pl] has joined #polska
<amanda99>heey!!!11
-!- janek has quit IRC (Quit: Lost Terminal)
-!- mariuszek665 has quit IRC (Quit: Lost Terminal)
-!- śledziu has quit IRC (Quit: Lost Terminal)
*** Changing nick from [amanda99] to [albercik]
<albercik> prima aprilis
Ja od paru dni siedzę na forum jako ukryty, wcześniej byłem cały czas widoczny dla wszystkich. A czemu teraz jestem niewidoczny? A tak dla odmiany Ale ja w tygodniu jestem na forum głównie wieczorami więc jeśli zobaczycie kogoś ukrytego rano lub po południu, prawdopodobnie to nie będę ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum