Trochę śmiesznie zakładać nowy temat, ale z Wami nigdy nie wiadomo, co macie poignorowane.
Zwracam się z uroczystym apelem o dodawanie tagów przy screenach i to tagów jak najbardziej szczegółowych*. Sama nie mam tego nawyku (ale przynajmniej w razie czego wiem, gdzie szukać swoich screenów ) i z tego, co zauważyłam, większość z nas tych tagów jednak nie dodaje. Dziękuję tym, którym to robią . My z Morisem dostaliśmy wczoraj możliwość dodawania tagów w poczekalni, ale wiadomo, że przewija się tam dużo screenów, dlatego taka prośba - ułatwcie nam pracę, każdy porządnie otagowany screen to już odrobina mniej. Trzeba w niego wejść, otworzyć edycję, wpisać tagi, zamknąć. Fajnie byłoby np., gdybyśmy mogli widząc screen Użytkownika123 od razu przejść do następnego, bo wiemy, że Użytkownik123 zawsze te tagi dodaje.
W tej chwili jest z tym trochę lipa, bo na głównej większość obrazków jest pozbawiona tagów, ale w przyszłości dzięki nim ma być łatwiej wyszukiwać duplikaty.
[ Dodano: 2015-06-02, 11:10 ]
Aaa, zapomniałam.
*tagi szczegółowe, przykład: http://mistrzowie.org/638030/Stoliczku-nakryj-sie
tagi: chujowa pani domu podręczny barek zła matka stolik różowy stoliczek stoliczku nakryj się wstawać podłoga polać polewanie alkohol
Macbed, nie wiem, to już zależy od adminów. Na razie zlecono to nam.
Wilczku - ok
Ważne, żeby było to co najmniej coś, co od razu się nasunie, kiedy będzie się chciało szukać tego screena i koniecznie tytuł (aczkolwiek on może ulec zmianie).
[ Dodano: 2015-06-02, 11:39 ]
Twojemu ostatniemu na przykład dopisałam "dupa".
Przeczytałeś dokładnie mój wpis? :>
Może umówmy się, że jestem w stanie rozpoznać własnego powtórzonego screena, bez obaw, z pewnością takiego wyłapię.
[ Dodano: 2015-06-02, 13:14 ]
I pozwolę sobie na odrobinę shitstormu - to http://mistrzowie.org/638...-sie-spodziewal otagowane jako "fani prawilni wyborcy"? Dlatego piszę o szczegółowości tagów. Raczej szukałabym tego jako fani Jay Z, ewentualnie w tagach jeszcze Tidal...
Już, nadal nie czaję czemu sama ich nie dodajesz
Może ktoś kiedyś zdubluje Twój screen, co wtedy?
Wcale nie jest powiedziane, że będziesz wtedy modem
Ponadto dodawanie tagów jest fajne
Wpisujesz "joemonster" i masz same screeny z joemonstera
Lepiej wyrób sobie ten nawyk
Ok, postaram się pamiętać o tagowaniu screenów.
Takie jedno pytanie techniczne: jest jakaś różnica dla Was, czy tagi wypisuje się po przecinkach czy to raczej obojętne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum