Zawsze można na Mistrzach też zmienić. W końcu my też mamy coś do powiedzenia, nie?
Mi również średnio się podoba ten pomarańcz, proponowałbym coś bliżej złotego.
Zawsze można na Mistrzach też zmienić. W końcu my też mamy coś do powiedzenia, nie?
Mi również średnio się podoba ten pomarańcz, proponowałbym coś bliżej złotego.
Moim zdaniem to dobry kolor, bo to kolor taki sam jak na Mistrzach. Tyle.
no wlasnie chodzi mi o kolor na mistrzach, blekitny jest 100x lepszy niz ten ten pomaranczowy?
dlatego jakos srednio chce mi sie przekroczyc 100 screena, moj super nick zostanie oszpecony -.-
no wlasnie chodzi mi o kolor na mistrzach, blekitny jest 100x lepszy niz ten ten pomaranczowy?
dlatego jakos srednio chce mi sie przekroczyc 100 screena, moj super nick zostanie oszpecony -.-
Bardzo ciekawa dyskusja. Ale właściwie czego dotyczy?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum