ja dodałam tylko jednego demota, który po kilku godzinach trafił na główną. w któryś tam koniec świata i uświadomiłam w nim lud, że go nie będzie. czułam się wtedy jak heros który uspokoił spanikowany tłum (serio, dodałam to bo się wkurzyłam przeglądając poczekalnię, w której co drugi screen był o burzy [bo była] i końcu świata).
Ja kiedyś zrobiłam w supermarkecie zdjęcie, do którego wymyśliłam zarąbisty podpis i uznałam, e idealnie nadawałby się na noworocznego demota. Ale ponieważ jestem leniwa nie zrobiłam go, myśląc ,,za rok przecież też jest Nowy Rok". Po roku doszłam do wniosku, że mój obrazek dalej jest zabawny, ale demoty już się na niego nie nadają, siedząca tam banda buraków nie odbierze prostego bezpośredniego ironicznego żartu tylko wyplusuje jakiś smęt o nieszczęśliwej miłości, więc chyba tak, pogorszyły się.
[ Dodano: 2020-04-28, 18:48 ]
Jakieś 70% to filmiki xD
[ Dodano: 2020-04-28, 18:49 ]
Kurwa, więcej niż 70%
[ Dodano: 2020-04-28, 18:49 ]
Niesamowite
[ Dodano: 2020-04-28, 18:52 ]
TEŻ TAK MACIE?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
hehe, ah te laski nic tylko by dramatyzowały, hehe
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum