No dobrze, ale jak? 9/11 już był... Czyżby WVH był mesjaszem, a my to przegapiliśmy?! A może on jest tylko wieszczką, ślepym narzędziem, a ty masz wieść w stronę apokalipsy?
a za to budzę się zawsze kilka sekund przed dzwonieniem budzika ;_;
a ja kilka minut i zawsze się zastanawiałam jak to działa ale ja jestem bardzo wrażliwa na te wszelkie mikrodźwięki i inne brzęczenia, piszczenia, których często inni nie słyszą. może komórka jakieś fale wysyła przed samym dzwonieniem czy co i mnie to budzi
a ja kilka minut i zawsze się zastanawiałam jak to działa ale ja jestem bardzo wrażliwa na te wszelkie mikrodźwięki i inne brzęczenia, piszczenia, których często inni nie słyszą. może komórka jakieś fale wysyła przed samym dzwonieniem czy co i mnie to budzi
Ludzki organizm ma zadziwiające właściwości, nie wszystkie jeszcze dobrze znamy Sporo osób tak ma, że budzi się tuż przed dzwonieniem budzika, bo nasz umysł podświadomie zakodowuje sobie, że o tej godzinie musimy wstać i już. Zresztą nie tylko ludzie to mają, mój pies regularnie przychodzi po mnie o 15 (jeśli jestem akurat w domu) i o 20 żeby z nim wyjść. Punktualnie jak w zegarku, dzień po dniu
Moja babcia w ogóle ma tak, że nie nastawia sobie budzika, tylko przed położeniem się spać myśli sobie ,,a, wstanę jutro o 5:30" i naprawdę się budzi następnego dnia o tej godzinie. W dodatku nie rozumie jak inni ludzie mogą tak nie mieć
moja ciotka ma identycznie. to serio działa jeśli ktoś wstaje o różnych porach. ale ja nastawiam budziki o różnych porach więc to dziwne. budzę się, myślę se, pewnie jeszcze godzinkę spania mam, patrzę na komórkę, a tu 2 minuty.
Czepiać, to jedno, regulamin to drugie, a ja jeszcze przed objęciem władzy ostrzegałem, że będę pilnować regulaminu, więc nie powinno być żadnych niespodzianek z mojej strony Choć przyznam, że offtopy mnie irytują i z satysfakcją lubię je ucinać ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum