Kiedyś jakiś koles chciał mnie wkrecic w robienie gier i chciał żebym robił rzeczy w Blenderze ale odmówiłem. To tyle z moich doświadczeń z tym programem
A te zdjecia wyżej mi przypomniały jak wyciskalem sok z pomarańczy ale to wyciskarka do soków. To był najlepszy sok jaki piłem.
Nie potrafię ogarnąć o co właściwie chodzi w tym temacie? Skąd macie ten malakser?!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ale nie mogę podejrzeć jak ten miś wygląda, bo za każdym razem jak klikam "render", to pod koniec renderowania mi się program zawiesza, nieważne na jak niskiej jakości ustawieniach to zrobię ><
Ale ja chcę go zobaczyć w kolorze i teksturze, to jest tylko roboczy szkielet i wszystkie wymagane ustawienia mam zrobione (dobrane kolory, teksturę, naświetlenie), ale nie chce mi się przekonwertować żeby to zobaczyć
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum