Cholerny windows 8 wywala mi wielki watermark "Test Mode" na ekranie. Szukałem w necie jak to wyłączyć http://www.eightforums.co...ark-remove.html
No i zrobiłem jak mi kazali i nadal jest chujnia bo ciągle mi to wywala i mnie to niezwykle irytuje
wie ktoś ocb?
Ej można przeklinać? O kurczę, ale fajnie
Sorki za offtop... Jeśli Internet nie zna odpowiedzi to któż zna? Najwyżej zainstaluj jakąś lewą wersję póki nic na kompie nie masz.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Cholerny windows 8 wywala mi wielki watermark "Test Mode" na ekranie. Szukałem w necie jak to wyłączyć http://www.eightforums.co...ark-remove.html
No i zrobiłem jak mi kazali i nadal jest chujnia bo ciągle mi to wywala i mnie to niezwykle irytuje
wie ktoś ocb?
Wywal windowsa i zainstaluj Linuksa. Zadziała na 100%
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Lewą wersję prawej nogi ^^ ...No lewą windę. Rozumiem, że Ci nie wadzi, wg mnie 8.1 to całkiem spoko system. Miałem na myśli, że możesz zrobić formata i zainstalować lewiznę póki nie masz na nim żadnych ważnych plików/programów/fotek dziewczyn/konwersacji, których byłoby szkoda tracić.
Swoją drogą skąd kuwa ten symbol skoro winda legalna?
_________________ I'm boring myself just talking about this.
wiece moze jak w tym bum bum windowsie zabokowac ten czarny pasek ktory wyskakuje z prawej strony jak sie za bardzo wyjdzie myszka? zawsze gdzies przez przypadek klikne i mam caly ekran niebieski - startowy ;/;/
[ Dodano: 2014-10-17, 21:46 ]
i btw. chyba się dowiedziałem o co chodzi
mam nieaktywowanego windowsa, zajebiście
i nie przysłali mi klucza aktywacyjnego. nie ma go ani na pudełku, płycie, mailu ani nigdzie indziej, zajebiście x2
wygląda to tak jakby idioci mi wysłali windowsa pirata, który właśnie przestał działać, zajebiście x3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum