Na shoutboxie zainteresowaliście się tym, że Barbra jest na drugim miejscu w ilości punktów za komentarze. Proszę bardzo, oto top30 plusów za komentarze (niedługo wkleję ranking ilości komentarzy i proszę wlsz o zrobienie takiego rankingu na miszczach!)
O, nawet się zmieściłem na liście. Gratuluję ludziom w topce.
Ale w takim razie poproszę jeszcze o ranking średniej plusów za jeden komentarz, zobaczymy jak będzie wyglądać topka
O super, dzięki Ząbek, bo odwaliłeś kawał dobrej roboty Ta statystyka podoba mi się znacznie bardziej Plejera i Impera mam szansę przegonić, z Bartkiem będzie trudniej, ale kto to jest ten maarjo2? Nie kojarzę go, a średnią za komenty ma świetną.
hehe Jankiel_v2.0 ma duże szanse na przekroczenie średniej 10 przy więcej niż 200 komentarzy na razie ma 81 plusów przy 6 komentarzach, co daje średnią 13,5
[ Dodano: 2014-08-10, 19:26 ]
już nie jestem szatanem </3
jakbym wiedział, że ktoś zrobi kiedyś taki ranking, to bym olał długie dyskusje polityczne w komentarzach, których nikt nie czytał poza dyskutantem i ich ocena to zawsze albo zero, albo minus jeden Czemu mi nie powiedziałeś tego parę lat temu? Pohamowałbym się XD Tak czy siak dobra robota, ale jaką metodologią dobierałeś osoby? Bo rozumiem ,że na mistrzach nie ma takiego rankingu..z pamięci nicki brałeś?
gdyby nie te polityczne komentarze to Answers miałby średnią z 12 xD
[ Dodano: 2014-08-14, 20:05 ]
a co materiału na ranking to dałem wszystkie osoby jakie znam i przez parę dni po kilka godzin losowałem screeny, klikałem na randomowego usera i jak miał >200 komentarzy to wrzucałem go do rankingu. czyli w sumie robiłem to samo co Bartek XD tylko że on tylko czyta opisy, a ja wklepywałem do excela nick, komentarze i punkty za komentarze
[ Dodano: 2014-08-14, 20:07 ]
ciekawe czy Bartek dogonił Barbrę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum