_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
a ja od 9 roku życia żyję z fobią że w każdej chwili mogę stracić wzrok (nie mam tak z niczym innym, w sensie nie myślę o utracie słuchu albo nogi, tylko o oczach) no i nigdy nie mówię że "żałuję że coś widziałam" bo cieszę się z każdego dnia w którym mogę patrzeć na świat bo nie wiadomo ile mi zostało
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Jestem na tym forum dopiero 2,5 miesiąca i widziałem niestety jego kupe.
Jakbyś bardzo chciała zobaczyć to pogrzeb w koszu gdzieś tam była
love178 naprawdę Duken kochał Wojtka? Na mistrzach kilka razy widziałem jak po nim jeździł. Chyba że ze sobą zerwali, a potem pierwszy na drugim się mścił
[ Dodano: 2015-01-22, 22:41 ]
Źle robisz, powinnaś się przyzwyczajać do tego, że nic nie widzisz i to polubić, żeby perspektywa oślepnięcia wydawała się nie taka straszna a ty się cieszysz ze wszystkiego co widzisz, żeby być bardziej przerażona perspektywą straty wzroku.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
love178 naprawdę Duken kochał Wojtka? Na mistrzach kilka razy widziałem jak po nim jeździł. Chyba że ze sobą zerwali, a potem pierwszy na drugim się mścił
Miał momenty, w których próbował wydusić z siebie trochę normalności i wtedy się na niego rzucał, ale pociąg do Wojtka zawsze wygrywał. W końcu, żeby nas od siebie ochronić poprosił o bana i tuła się teraz prawdopodobnie obijając się o fale kłótni i powrotów do Wojtka na morzu zwanym dewiacją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum