a ja od 9 roku życia żyję z fobią że w każdej chwili mogę stracić wzrok (nie mam tak z niczym innym, w sensie nie myślę o utracie słuchu albo nogi, tylko o oczach) no i nigdy nie mówię że "żałuję że coś widziałam" bo cieszę się z każdego dnia w którym mogę patrzeć na świat bo nie wiadomo ile mi zostało
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Jestem na tym forum dopiero 2,5 miesiąca i widziałem niestety jego kupe.
Jakbyś bardzo chciała zobaczyć to pogrzeb w koszu gdzieś tam była
love178 naprawdę Duken kochał Wojtka? Na mistrzach kilka razy widziałem jak po nim jeździł. Chyba że ze sobą zerwali, a potem pierwszy na drugim się mścił
[ Dodano: 2015-01-22, 22:41 ]
Źle robisz, powinnaś się przyzwyczajać do tego, że nic nie widzisz i to polubić, żeby perspektywa oślepnięcia wydawała się nie taka straszna a ty się cieszysz ze wszystkiego co widzisz, żeby być bardziej przerażona perspektywą straty wzroku.
love178 naprawdę Duken kochał Wojtka? Na mistrzach kilka razy widziałem jak po nim jeździł. Chyba że ze sobą zerwali, a potem pierwszy na drugim się mścił
Miał momenty, w których próbował wydusić z siebie trochę normalności i wtedy się na niego rzucał, ale pociąg do Wojtka zawsze wygrywał. W końcu, żeby nas od siebie ochronić poprosił o bana i tuła się teraz prawdopodobnie obijając się o fale kłótni i powrotów do Wojtka na morzu zwanym dewiacją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum