Gonię was, jeszcze jakieś 500 na głównej i będę się liczył w walce o czołowe lokaty, a nie czekaj przecież mam to w dupie, które mam miejsce w jakichś rankingach, przyszedłem tu, że się dobrze bawić i poznać fajnych ludzi[ paru człowieków poznałem fajnych], a nie ścigać się kto jest lepszy w dodawaniu screenów, które lądują na głównej.
Ale Tym, którzy to robią życzę szczęścia i jeszcze więcej screenów na głównej
Davos znam ten uczuć. Tylko mnie najpierw to zwatpienie dopadło na forum. Teraz dość szybko rozrasta się również na główną.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To on tu jeszcze bywa jednak? Czemu nie ma perm bana? Znowu mu się ktoś włamał?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wrzuciłam głównie dlatego, że j_psikuta usilnie chce mnie przegonić (sądząc po ilości screenów, którymi zalał dziś Poczekalnię), więc szybko mogę utracić prowadzenie a chcę by było jasne czarno na białym, że miałam tę pierwszą lokatę.
Pogratulowałbym, ale skoro nas olałaś, a na forum wchodzisz tylko wtedy, kiedy masz jakiś interes albo chcesz się chwalić to sorry, ale gratulacji nie będzie
........................
........................
Pragnę się pochwalić przegonieniem Davosa i Ascary w topce.
Wrzucam głównie dlatego, że Ascara usilnie chce mnie przegonić (sądząc po ilości screenów, którymi zalewa teraz Poczekalnię), więc szybko mogę utracić prowadzenie a chcę by było jasne czarno na białym, że też miałem tę pierwszą lokatę.
PS. Davos nie musisz mi gratulować
_________________ jak pakować prezenty, upominek santander, co kupić pod choinkę, pomysł na prezent dla taty na święta, pomysł na prezent pod choinkę, pomysł na prezent świąteczny dla rodziców, praktyczny prezent na dzień matki, prezent na gwiazdkę dla mamy, prezent na mikolaja dla meza, prezent na mikołaja dla chłopaka, prezent świąteczny dla przyjaciółki, prezenty dla nastolatków na gwiazdkę, prezenty na gwiazdkę dla dzieci, dzień babci i dziadka 2024 prezent, własnoręczny prezent na dzień taty
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum