Gonię was, jeszcze jakieś 500 na głównej i będę się liczył w walce o czołowe lokaty, a nie czekaj przecież mam to w dupie, które mam miejsce w jakichś rankingach, przyszedłem tu, że się dobrze bawić i poznać fajnych ludzi[ paru człowieków poznałem fajnych], a nie ścigać się kto jest lepszy w dodawaniu screenów, które lądują na głównej.
Ale Tym, którzy to robią życzę szczęścia i jeszcze więcej screenów na głównej
Davos znam ten uczuć. Tylko mnie najpierw to zwatpienie dopadło na forum. Teraz dość szybko rozrasta się również na główną.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To on tu jeszcze bywa jednak? Czemu nie ma perm bana? Znowu mu się ktoś włamał?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wrzuciłam głównie dlatego, że j_psikuta usilnie chce mnie przegonić (sądząc po ilości screenów, którymi zalał dziś Poczekalnię), więc szybko mogę utracić prowadzenie a chcę by było jasne czarno na białym, że miałam tę pierwszą lokatę.
Pogratulowałbym, ale skoro nas olałaś, a na forum wchodzisz tylko wtedy, kiedy masz jakiś interes albo chcesz się chwalić to sorry, ale gratulacji nie będzie
........................
........................
Pragnę się pochwalić przegonieniem Davosa i Ascary w topce.
Wrzucam głównie dlatego, że Ascara usilnie chce mnie przegonić (sądząc po ilości screenów, którymi zalewa teraz Poczekalnię), więc szybko mogę utracić prowadzenie a chcę by było jasne czarno na białym, że też miałem tę pierwszą lokatę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum