Tak czytam ten temat i mi się strasznie głupio zrobiło bo nikogo nie znam ani o nikim co wymieniliście nic nigdy nie słyszałem Ale ani nie wchodzę na Sadola ani na Basha... właściwie to tylko na Mistrzów
Smutasa tez kojarze, na yafudzie jeszcze liliana czy jak jej tam bylo:D
Taa, Liliana czy tam Lilianna To też był dobry troll Dawno na yafudzie nie byłem, trzeba by sprawdzić, czy jeszcze tam siedzi. Bo Smutasa zbanowali jeszcze zanim przestałem przeglądać tamtą stronkę.
RudaMaupa napisał/a:
monjiczq napisał/a:
z basha jeszcze abaddon, kotojebca:D
Amanda99
Tak jest! Amanda99 to była dopiero kultowa postać Jak ona wchodziła na IRCa, to większość ewekuowała się w trybie natychmiastowym
No to jak już jedziemy takimi klasykami, to nie może też zabraknąć Jasia Śmietany i Czułego Wojtka z Onetu Młodsi mogą nie znać, ale starsi zapewnie pamiętają tych dwóch trolli. Kiedy Czuły Wojtek zaczynał snuć swoje opowieści o "księrzniczce", pod jego wpisem pojawiało się momentalnie mnóstwo komentarzy ludzi wypominających mu ortografię, z czego Czuły musiał mieć niezły ubaw Kontrowersyjna postać Te Wojtki już tak chyba mają
O kurde... Oprócz yafuda, którego przeglądam regularnie po dziś dzień, kojarzę jedynie bashe (a już zwłaszcza Amandę ), ale przez mgłę, bo przeglądałam we wczesnym LO, a może jeszcze w gim?... Kiedyś przeczytałam CAŁEGO basha, znaczy główną, serio Tam dość rzadko wchodziło coś nowego, więc od tamtej pory zaglądam co jakiś miesiąc w wolniejszym momencie i nadrabiam, ale nie zawsze wszystko już.
A znacie kretyna? Coś podobnego.
Za to z onetem nigdy nie byłam zakumplowana, więc nie wiem o czym mówicie
Znam Taki drugi bash, tylko że powstał później. Swego czasu też to przeglądałem.
Ascara, skoro jesteś z yafudem na bieżąco to będziesz wiedzieć: udziela się tam jeszcze Lilianna? Nadal wkurza ludzi? A może są jakieś inne, nowe trolle?
ja kiedyś weszłam w "najlepsze" na bashu i tak przeczytałam kilkadziesiąt stron xD
Ja też Mnie najbardziej bash śmieszył gdzieś tak w 2005, 2006 r. - wtedy padały najlepsze teksty, które potem stały się wręcz kultowe. A z czasem bash stał się "tylko" zabawną stronką, już bez tego błysku...
dla mnie bash nadal jest całkiem dobry, czasem się wkurzam że przez 2 tygodnie nic nie dodali ale lepiej tak niż wrzucać codziennie byle co, dzięki temu ciągle są niezłą stroną
zawsze wchodzę na basha jak czekam 15 sekund na kurniku na otwarcie gry
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Widzu, no wiem przecież... Ale i tak wyrwałeś to z kontekstu, mogłeś dać cytat, a tamto pogrubić (swoją drogą słowo "pogrubić" pasuje tu idealnie). Nieważne, offtop jest tak czy siak. Piszcie jeszcze o jakichś legendach internetów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum