Matheus, ja w tej chwili mieszkam pod Poznaniem Ale i tak praktycznie codziennie bywam w mieście. A przed przeprowadzką mieszkałem na Piątkowie. Świetna dzielnica, bardzo miło ją wspominam Codziennie przez Piątkowo przejeżdżam, a od czasu do czasu wpadam tam w odwiedziny do kumpli albo na piłkę, bo na os. Sobieskiego mamy obczajonych kilka boisk i niemal zawsze są one puste.
A na jakim konkretnie osiedlu mieszkałem, tego nie zdradzę publicznie, bo forumowi stalkerzy nie śpią Ewentualnie na PW mogę powiedzieć.
A Ty rozumiem, że Rataje tak? Bo stamtąd wrzuciłeś to zdjęcie na ławeczce
No ja na Ratajach mam rodzinę i znajomych więc też tam od czasu do czasu wpadam
Ej, no to jak byś był chętny to można zgadać się kiedyś na mecz w nogę, jeśli grasz Ja z kumplami na ogół gramy w sobotę, chociaż teraz mamy przerwę ze względu na egzaminy, które większość z nas zdaje. Może jak pogoda dopisze to jeszcze w grudniu pogramy (nie mamy hali tylko gramy na normalnym boisku), a jeśli nie, to pewnie dopiero po nowym roku, gdy tylko warunki atmosferyczne będą ok.
Całkiem dobrego chłopa też zapraszam, żeby nie było No i Veona, jeśli jakimś cudem tu zajrzy i jeszcze jakimś większym cudem będzie chciał się spotkać.
O, to fajnie . No jasne, że gram i chętnie bym pograł z wami . Rozumiem, jak będziecie mieli czas i pogoda dopisze, to możemy się zgadać na jakiś meczyk
_________________ "Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum