No i zajebiście tylko dlaczego robisz błędy i literówki nawet w nazwie tematu? Powiedz nam wreszcie wprost: czy jesteś alkoholikiem? Bo walisz tyle literówek że jedynym wytłumaczeniem jest chroniczna trzęsawka rąk.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Każdy lubi. Tylko nie każdy borygo z denaturatem. Co nie, Bartek?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A pamięta ktoś z was Oggy i Karaluchy? Trochę się tego naoglądałem, a i dalej jest to puszczane. Dokładnie na pulsie.
A czasem przypomnę sobie jakieś kreskówki czy to z CN, czy z foxKids/Jetix.
Co do naszym rodzimych animacyji, to oczywiście że jakbym nie mógł pamiętać m.in "Porwania Baltazara Gąbki". Heh, nawet i Czesi współkształtowali me dzieciństwo.
Tyyle się człowiek tego naoglądał. To i teraz sobie przypomina.
Ja najbardziej chyba lubiłam wilka i zająca, tata aż mi nagrał na video i katowałam tą bajke dzień i noc, he he mieli bardzo ułatwione zadanie moi rodzice żeby mnie czymś zając jak se sprzątali czy gadali ;_;
No to i ja się wypowiem, kiedyś wujek nagrywał nam (mnie i siostrze) na kasetę różne bajki z tego bloku niekodowanego z canal + (nie pamiętam jak to się nazywało już).
I była tam bajka którą uwielbiałem, mianowicie "Kogut Leghorn". Tom i Jerry też fajna baja, Struś Pędziwiatr, Królik Bugs.
Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że jest już taki temat bo pamiętam, że już się wypowiadałem o ulubionych bajkach...
Ale dobra. Ja w dzieciństwie oglądałem sporo anime, bo jak miałem te kilka lat to był na to straszny boom, wszystko dopiero weszło do Polski i każdy dzieciak na podwórku je oglądał. Więc oczywiście obowiązkowo Kapitan Jastrząb, Gigi białe majteczki, Daimos, Yata-man i jeszcze kilka innych, których nazw w tej chwili nie pamiętam. I rzecz jasna Czarodziejka z księżyca - każdy z nas się w którejś z nich podkochiwał
Z tych klasycznych bajek to jeszcze raz po raz się oglądało Smurfy, Gumisie, Muminki itp.
A potem, już w wieku późnej podstawówki/wczesnego gimnazjum chwyciłem bakcyla na Dragon Balla - głównie dzięki mandze, która wpadła mi w ręce. I jest to jedyna manga/anime, za którą mógłbym się zabrać nawet dziś i miałbym z tego sporo radochy.
Ja najbardziej chyba lubiłam wilka i zająca, tata aż mi nagrał na video i katowałam tą bajke dzień i noc, he he mieli bardzo ułatwione zadanie moi rodzice żeby mnie czymś zając jak se sprzątali czy gadali ;_;
Ano Sowiety b.dobrą animacje stworzyli. A polski dubbing, był był miły.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Idąc tym tropem, główną bajką mojego życia była poznańska księgarnia o takiej właśnie nazwie, bo tam kupowałem wszystkie szkolne podręczniki w podstawówce...
Ale Bajka była z bajki a twoja bajka mogła co najwyżej mieć bajki
[ Dodano: 2014-11-05, 13:35 ]
Swoją drogą to najlepszą bajką była oczywiście królowa śniegu
[ Dodano: 2014-11-05, 13:46 ]
Jakbyś kupił w bajcę bajkę to być miał bajkę z bajki czyli Bajkę
[ Dodano: 2014-11-05, 14:22 ]
A gdybyś kupił w bajce atomówki miałbyś Bajkę w bajce z bajki
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum