Tego konta już nie ma. Zachowaj się z godnością! Jutro 1 listopada! Halloweed.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
ja bardzo długo utrzymywałam sobie statystykę 0/0 skrinów, potem zdarzyło mi się coś wrzucić ale jak miało mało plusów to usuwałam bo chciałam mieć zawsze x/x
a potem był skrin o ostatniej wieczerzy i miał tak dużo plusów, i komentarzy też sporo jak na skrin który nigdy nie wyszedł z poczekalni że żal mi było usuwać
teraz się cieszę że nie usunęłam
tylko dali mi jakąś wieżę obok nicku ;\\
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
A tu akurat radziłbym się wstrzymać, zdarzyło mi się kilka razy, że coś, co na początku miało np. ocenę -2/4 potem nagle było plusowane i np. ze średnią 90% wchodziło na główną
Nom, jak moje komentarze dodane akurat wtedy gdy Pumpernikiel przegląda główną. Zaczynają nagle od -1 a kończą dzień na 25(27). Cóż za zbieg okoliczności, który powtórzył się już kilkanaście razy.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Barbuszko ja myślę, że to jakiś typek co ma 8/8 chce wskoczyć na najlepszy komentarz więc daje minusa temu co ma 20/20. I wskakuje. Natomiast u mnie ewidentnie to wiele razy było wynikiem jednoczesnej obecności mnie i Pumpernikla na głównej. Ale też frajerowi wszystko jak leci minusuję więc git.
........................
........................
Barbra, wszystkim nie dogodzisz. Wystarcza, że jedna osoba sobie kliknie na "słabe" bo taki ma kaprys i już ocena leci w dół.
Mnie się jeden jedyny raz zdarzyło, że screen miał średnią 100% i nikt nie dał minusa. I wchodził na główną nie z oceną 18/18 tylko coś koło 90/90! Aż sam byłem w szoku. Gdyby ktoś był ciekaw, chodzi o ten screen: http://mistrzowie.org/614121/Bubka
[ Dodano: 2014-11-03, 12:43 ]
A, teraz dopiero zauważyłem, że Wy piszecie o komentarzach, a nie ocenach za screeny.
No, ale przy komentach jest ta sama zasada. Ktoś minusuje nie dlatego, że mu się komentarz nie podoba, tylko ze zwykłej zawiści, żeby inna osoba nie miała samych plusów
No patrz Davos. A akurat moim zdaniem to z Bubką było chujowe. A tu 100%. I tak bywa.
[ Dodano: 2014-11-03, 12:46 ]
Barbra napisał/a:
no Janek, też czasem mam taką teorię, i wtedy tego z 8/8 na wszelki wypadek minusuję, bo jest głównym podejrzanym :>
........................
........................
no ale to i tak trochę nie fair że ktoś kto ma 20 plusów i jednego minusa jest "gorszy" od kogoś kto ma tylko 8 plusów ale żadnego minusa :< a czasem mnie kusi żeby kogoś zminusować bo wiem że wtedy ja bym wskoczyła w najlepszy komentarz ale tego nie robię!
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
no ale to i tak trochę nie fair że ktoś kto ma 20 plusów i jednego minusa jest "gorszy" od kogoś kto ma tylko 8 plusów ale żadnego minusa :<
Bo na mistrzach liczy się przede wszystkim procent plusów. Ale też uważam, że to bez sensu i ten z 19/21 powinien mieć najlepszy komentarz, a nie ten z 8/8.
-na najlepszy koment musi być oddanych co najmniej 5 głosów na komentarz.
-ten który ma 5/5 jest najlepszym komentarzem a ten który ma 93/95 nie bo ma gorszą ocene jeśli chodzi o %.
-dane (tak jak nasze profile) aktualizują się z opóźnieniem* więc nie od razu ten 5/5 wskoczy w miejsce najlepszego komentarza.
*dane pod screenem aktualizują się z opóźnieniem, (nie wiem jakim, raz na godzinę mniej więcej aktualizują) Chyba że pod screenem dochodzi nowy komentarz wtedy wszystkie dane pod screenem są odświeżone wraz z jego dodaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum