A może jeszcze oprócz zbanowanych dać też listę osób którzy byli i sobie po prostu poszli jak np. Shar, Grzejnik, Answers czy Love itp
Ja wierzę, że Shar kiedyś wróci. A nieobecność Love wciąż pozostaje zagadką, to nie musi być odejście. Answers czasami wchodzi na forum. Ale Grzejnika nie widziałem od dawien dawna.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
aaaa.. to tak, to było ciekawe. Ten i ten odszedł wtedy i wtedy i dlatego, wrócił (opcjonalnie) wtedy i wtedy. I żeby to była lista konkretnych ludzi a nie jakichś multikont i typków co to dzien popisali posty, potem nie dodali forum do zakładek i zapomnieli po tygodniu że istnieje.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Grzejnik czasem zagląda na forum, fakt że rzadko, ale się zdarza. Mnie ciekawi, co z Qtasiorrem, bo ponad miesiąc go nie ma na forum. Kiedyś już też miał taką dłuższą przerwę, ale potem wpadł na forum i napisał, że teraz już będzie zaglądać częściej. I przez jakiś czas faktycznie tak było. A teraz znów przepadł jak kamień w wodę.
Pomysł z listą bardzo fajny Pomyślę nad tym dzisiaj. Ale rozumiem, że to ma obejmować tylko tych, którzy odeszli dobrowolnie a nie np. zostali zbanowani jak Wojtek?
Problem będzie też z ustaleniem dat odejścia i powrotów, bo tyle już tego było, że ciężko wszystko spamiętać
I ja też na to liczę. Nie można tak odchodzić bez żadnego pożegnania... Answers przynajmniej napisał długiego, porządnego posta pożegnalnego, a nie tylko takie: "Sorry, odchodzę, nara"
No a poza tym usiłował sfingować swoją śmierć... Shar i Love się nawet tego nie chciało.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum