Wysłany: 2013-11-05, 10:57 Pomysł na stronę internetową
Pomysły na stronę/forum przychodzą zazwyczaj same. Wynikają z pewnej potrzeby.
Przykładem może być moja strona.
Założyłem ją kiedy dostałem bana, ponieważ stwierdziłem, że w ten sposób jeśli ktoś wrzuci z niej screena na mistrzów, to jest to obustronnie satysfakcjonujące.
Wrzucający ma szansę na główną, a mnie przecież też cieszy, gdy się dostanie. Poza tym cały czas miałem przez to poczucie jakiegoś tam kontaktu z Wami
No ale bana zdjęto, więc i stronka nie była mi potrzebna. Ale oczywiście nadal sobie istniała. Do czasu aż w połowie lipca kilka osób zaczęło ze mną ściślej korespondować poprzez PW na mistrzach. I wtedy właśnie wpadłem na pomysł, żeby na stronie włączyć forum. Bo po co niby poprzez PW, skoro można bardziej oficjalnie i w szerszym gronie. Pewnie pierwsi użytkownicy pamiętają początki...
JEDEN ogólny dział (taki hydepark) w którym powstawały dopiero pomysły jak ma w ogóle wyglądać forum. Jakie dać działy, tematy etc.
Jak więc widać pomysły na stronę/forum przychodzą same.
I teraz pytanie do Was:
Ja nie mam pomysłu co zrobić z moją stroną? Macie jakieś pomysły na co ją przeznaczyć? Co z niej stworzyć?
Jak ktoś nie ma pomysłu na stronę internetową, to niech zacznie od czegoś małego, małego. Później wraz z rozwojem umiejętności oraz zdobywania know-how.
Wiele osób zakłada strony tzw zarobkowe, na kórych publikowane są reklamy i inne materiały sponsorowane - jest to jakiś pomysłna zarobkowanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum