Wysłany: 2014-10-30, 15:18 Wrażenia z Karmienia Dzikich Mebli za Pomocą Siarki z Ryżu
Widzisz tamtą chmurę w kształcie tykającego zegara? Oznacza ona, że gdy wykonasz skok o tyczce za pomocą ławki, tamta chata stanie w płomieniach, a nazajutrz przybiegnie tu niziołek Ludwik, krzycząc "Jagody! Maliny! Tylko przy tym oknie!", potknie się, upadnie i obali dyktaturę proletariatu. Bo Ci, którzy wiedzieli, już dawno gryzą ziemię i... w sumie stanowią fajny nawóz. Ogórki na nich sadzę. Tylko jakoś tak chujowo smakują. I ostatnio jak czajnik przelatywał, to się taka góra węgla na środku marchewki zrobiła, że aż dwa zmutowane koty pogryzły kable od doniczki i zrobiło się takie wielkie bum i ściana uciekła sobie kanapkę zrobić. I kiedy fotel przeszedł na drugą stronę ulicy, tamten koleś zjadł pół banana i powiedział "Chusteczki czuwają nad nami, nie bójcie się kabanosów". Wtedy wiedziałem, że żarówka nadchodzi. Spojrzała przez okno, wypiła Kubuś Sqoola i odleciała na swoich fosforowych skrzydłach z plastiku. Łyżka poczęła jęczeć o maskę z drewna, jednak kapcie upierały się, by ta otworzyła puszkę z kartami do gry w bejsbola. Dlatego niezjedzone pół banana wyciągnęło swojego Colta i poczęło strzelać w ogórki za pomocą drutu kolczastego i dywanu. Usprawiedliwić mogę się tym, iż kartonowe piece znalazły koszyk pigmentu pod kokosami.
Denerwuje mnie ten temat. Wchodzę tu już 10 raz bo skrócona jego nazwa to: Wrażenia z Karmienia Dzi... (czytam: dzieci) I za każdym razem myślę, że jakaś użytkowniczka matką została, ewentualnie Wojtek został odbanowany.
Denerwuje mnie ten temat. Wchodzę tu już 10 raz bo skrócona jego nazwa to: Wrażenia z Karmienia Dzi... (czytam: dzieci) I za każdym razem myślę, że jakaś użytkowniczka matką została, ewentualnie Wojtek został odbanowany.
Ja myślałem po skrócie, że temat się nazywa "Wrażenia z Karmienia Dzieci piersią" i też się zastanawiałem, czy któraś z forumowiczek nie została matką i nie chciała się z nami podzielić przygodami z jej macierzyństwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum