Mnie wkurza kiedy w domu widzę odwrotność - stryj mówiący mi, że to nieludzkie jeść mięso. Że jak tak mogę. I czy widziałam [tu lista odpowiednich propagandowych filmów]. A ja lubię mięso. Jem mięso. W miarę możliwości to nienajtańsze. Ludzie codziennie popełniają jakieś obrzydliwości, ale nie mam zamiaru przez to się jakoś głodzić. Futra z rzadkiego kota też nie kupię.
Więc jakby to rzec mam to samo, o czym mówił icy, ale w druga stronę, ehh...
Ok, łańcuch pokarmowy no! Po to są zwierzęta by je jeść! Oczywiście, że nie zjadłabym psa czy kota, ale jesu, krowy czy świnie czy kury są chowane po to by je jeść!
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Przecież pającki to zwierzęta a po to są zwierzęta, żeby je jeść :<
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
pająk to jest najgorsze ustrojstwo! już wolałabym się spotkać z ebolą niż pająkiem!
Ponieważ każde zwierzę, jako żywa istota czująca posiada przyrodzone i niezbywalne prawo do bycia pysznym! Amen!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
I zjadają się, jeśli jest potrzeba. Białko dostępne w mięsie trudno uzupełnić innymi produktami. Weganie to już w ogóle mają przechlapane pod tym względem. Ale widzę, że tu ciekawa dyskusja się rozwinęła. Myślę, że to dobry temat na nowy temat.
Pewien mężczyzna w drodze do pracy mijał zawsze takiego bezdomnego, który coś tam mruczał pod nosem. W końcu ów mężczyzna podszedł do bezdomnego bliżej by dowiedzieć się co on tam mruczy.
Obok nich przeszedł jakiś elegancko ubrany mężczyzna, a bezdomny powiedział "świnia". Po chwili przeszła obok kobieta, a bezdomny powiedział "krowa". Kolejną osobą był mężczyzna, z wyglądu biznesmen, a bezdomny mruknął "człowiek". I tak kilka razy. W końcu mężczyzna nie wytrzymał i pyta bezdomnego:
"Dlaczego tak mówisz o tych ludziach? Czy masz może jakiś dar?"
"Tak." odpowiedział bezdomny. "Jednak nie jest to nic wielkiego. Nie umiem przewidzieć przyszłości czy odczytać niczyich myśli. Po prostu moim darem jest to, że potrafię powiedzieć co było ostatnim posiłkiem danej osoby."
the end.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum