Grupy LBGTQWERTY też nie ma. Jak założą dla Ciebie to i sport może być osobno.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Zgadzam się z Zakiem, oglądałem mecze które były zapowiadane jako szlagierowe, hity kolejki ekstraklasy typu Wisła - Legia, Lech - Śląsk, no i szczerze powiedziawszy nie wiem jak ktoś poza lokalnymi kibicami może z zaciekawieniem oglądać te mecze, nudne jak flaki z olejem, nie byłem w stanie nigdy obejrzeć dłużej niż do przerwy.
A też spróbuję sobie obstawić. Może już nie dzisiejsze mecze, ale następne:
Lechia-Śląsk 3:1 (Tutaj obstawię, tak jak Davos. Taki wynik by mi się spodobał )
Piast-Jagiellonia 0:2 (Ostatnio białostocka drużyna wydaje się naprawdę mocna)
Pogoń-Cracovia 1:1
Lech-Górnik Łęczna 2:0
Zawisza-Legia 0:3
Ruch-Korona 1:0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum